Sportfogadás tippek: Ross County-Celtic

2012-08-18
A skót Premier Liga talán nem a legnézettebb bajnokság a világon, de hogy vannak jó tippek onnan is, az egészen biztos. Ha kíváncsi vagy, olvass tovább

Ross County - Celtic

Tipp: 1X

Odds: 2.62

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:15

A korai kezdési időpontra való tekintettel nem csűrjük-csavarjuk a szót. Nézzük egyből azt a három okot, ami az 1x mellett szól.

Az első ok, az a Rangers, ill. inkább a Rangers hiánya. A glasgow-i kékek idén nem szerepelhetnek az élvonalban, nagy adóságban úsznak, így alacsonyabb osztályban rúgják a bőrt. Idén tehát nem lesznek Old Firm-ök, a Celtic magára maradt a bajnokságban. Ugye általában kétesélyes a skót bajnokság, csak az a kérdés, melyik nyer a két nagy közül. Idén nem kérdés...

A Celticnek tehát belefér egy-két lyukas meccs, így is utcahosszal nyerik majd a bajnokságot.

Az a bizonyos lyukas meccs pedig már egyből a második bajnokin összejöhet. Jövő héten ugyanis nagyon fontos BL selejtezőt játszanak a Helsingborg ellen. Nagyon fontos lenne a Celticnek már egy BL főtábla, rég szerepeltek már a legjobbak közt. Hanyatlóban a skót klubfoci, régebben simán előfordult, hogy a Rangers, és a Celtic is főtáblás volt...

A BL természetesen jó sok pénzt is hoz a konyhára, így Lennon és csapata számára az a prioritás.

Ha már prioritások. Amíg a Celtic számára csak egy nyűg a mai találkozó, addig a Ross számára az év talán legfontosabb meccse. Újoncként megvan még a lendület, ők meg akarják mutatni országnak-világnak, hogy a Ross County milyen kemény csapat.

Eddig két db 0-0-át játszottak az élvonalban, ami jelzi, hogy úgy nagyjából milyen stílust képviselnek. Egy biztos védekezésből próbálnak kontrázni, de semmi kockázatot nem vállalnak fel. A Celtic ellen mindenki 150%-ot fog adni, míg a zöld-fehérek akár el is lazsálhatják a meccset, őket tényleg csak a BL érdekli ezekben a napokban, sőt talán hetekben.

Tudják ők is, hogy ajándékba kapták az idei bajnmokságot, így most a bajnoki cím mellett simán beleférne nekik a BL szereplés!

Ezek tehát röviden azok az okok, amik az 1x mellett szólnak. Akik hozzánk hasonlóan látnak fantáziát a tippben, azok ne habozzanak!

Jó tippnek tűnik még a 2.5 gól alatti opció közel 2.00-ás szorzóért!

Sok sikert a mai napra, sok nyertes tippet kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,