Sportfogadás tippek: Románia U20 - Magyarország U20

2014-07-07
Javában zajlik az U20-as női B csoportos kosárlabda-eb. A magyar lányok egy vereséggel nyitottak, ám ezt követően két győzelmet arattak, és esélyük van arra, hogy a legjobb háromban végezzenek.

U20 Románia - U20 Magyarország

Tipp: 128.5 pont felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:30

 

Három mérkőzés után 2-1-es mutatóval áll a magyar U20-as női kosárlabda-válogatott. A németek elleni meccset elrontották a lányok, aztán majdnem sikerült a bosnyákok elleni találkozót is elveszíteni, mert óriási előnyről engedték vissza a bosnyákokat. Kis is egyenlítettek, ám a hosszabbításban ismét összekapták magukat lányaink, és két győzelemmel állnak három meccs után.

Lesz még kemény meccs, ám nem a mai. Az ellenfél Románia U20-as csapata, keleti szomszédaink eddig semmit sem mutattak, amitől félni kéne. Gyenge a román csapat, attól a bosnyák válogatottól, melyet mi megvertünk pár napja, 112 pontot kaptak. Tény, minden sült a bosnyák csajoknak, estek a triplák kegyetlen ütemben, de milyen az a védekezés, ahol 112 pontot dob egy U20-as lánycsapat...

Románia fura módon Litvánia ellen megúszta 61 kapott ponttal, az első meccsén Portugália ellen viszont 74-et kapott. Átlagban 82 pontot kap a román csapat, ha a magyar csajok kellően koncentrálnak, megdobhatják a 80-at.

A mi válogatottunk egyébként 70, 71 és 69 pontot szórt az eddigi három meccsén, tehát elég jól kalibrálható a csapat dobóteljesítménye. Most egy gyengébb román csapat ellen pihenőnap után a 80 pont nem irreális elvárás, sőt egy kis szerencsével a 85-90 pont sem.

Románia válogatottja olyan 55-60 pont körül dob majd, a védekezésünk talán nem lesz annyira kemény, hisz támadásban lehet majd kompenzálni. Dora Ardelan a román csapat egyetlen olyan tagja, akire oda kell figyelni. A 187 centis Dora Ardelan vélhetően nekünk is dob majd 15, vagy akár 20 pontot is bentről, aztán a maradék 35-40 pontot a többiek csak összekaparják kintről. Biztos beakad egy-két kósza tripla is, és ha nagy lesz az előny, vélhetően kiengednek majd a mieink is.

Ez a román csapat tavaly sem nyert meccset ezen a tornán, és eddig itt is háromból három vereség, ráadásul elég megalázóak. Vélhetően rengeteg hiba lesz a meccsen, de Szabó, Szamosi Nagy és a többiek vélhetően magabiztos győzelmet aratnak. Ma lehet próbálgatni különböző variációkat, figurákat, itt tényleg csak az a kérdés, mennyivel nyernek a magyarok.

Tippünk 82-55

Címkék: sportfogadás, tipp,