Sportfogadás tippek: Rob Cross - Phil Taylor

2017-12-31
A 2018-as év első napján rendezik a PDC Darts vb döntőjét. Phil Taylor utolsó vb-jén még a fináléig jutott, bárhogy is alakul a Cross elleni meccs, Taylor papa a csúcson hagyja abba.

Rob Cross - Phil Taylor

Online sportfogadás tipp: Cross nyer

Unibet odds: 2.02

Kezdés: 2018. 01.01. 20:30 után

 

Rob Cross berobbant a darts élvonalába, most már nincs olyan fan, aki ne ismerné. M.Smith ellen még a 2. körben nagy meccsen jutott tovább, aztán a Henderson elleni sima siker után van den Bergh is megizzasztotta, de legyőzni nem sikerült a kopasz angolt. Aztán az elődöntőben jött a van Gerwen, de ahogy jött, úgy ment is. A kétszeres világbajnok Gerwen bár jól játszott, nem tudta azt a szintet produkálni, amit egyébként szokott, és 11 szettben 6-5-re nyerni tudott.

Taylor papa sem talált még legyőzőre, viszont a Powernek volt mákja bőven, mindamellett, hogy rendkívül stabil. Az első három meccse sima volt, aztán a 4-en, ahol probléma lehetett volna, egy dekoncentrált, félig-meddig sérült Anderson jött, akinek a formája nem volt az igazi. Jamie Lewis ellen pedig látszólag simán nyert (6-1), de Lewis úgy dobta a kiszállókat, mint egy amatőr, azaz kb sehogy. Szóval ott látszólag Taylor simán győzött, de ha Lewis csak átlagosan kiszállózik, Taylor akár ki is eshetett volna.

Cross nem fog hasonló ajándékokat adni Taylornak, hogy rendre ront kiszállónál, ráadásul a kopasz angolnak a tömeggel sincs problémája. A mi tippünk, hogy Taylor hiába a darts sport élő legendája, utolsó PDC vb-döntőjét nem fogja megnyerni.

Címkék: sportfogadás, tipp,