Sportfogadás tippek: Riga FS (női) - Parnu (női)

2017-08-28
A női Bajnokok Ligája play off szakaszának utolsó csoportmeccseit rendezik hétfőn. Mi két elég gyenge csapat mérkőzését néztük ki, de gyengébb csapatok meccsén is lehet erős tippet találni.

Riga (női) - Parnu (női)

Online sportfogadás tipp: Parnu győzelem

Tippmixpro odds: 1.40

Kezdés: hétfő, 17:00

 

A 3-as csoportban a Standard Liege és az Ajax küzd majd meg a főtáblára jutásért, míg a Parnu és a Riga tét nélküli meccset játszik, a tét leginkább a presztízs.

Amit illik tudni, hogy a Parnu azért jobb csapat. Az észt együttes pl. pár éve a főtáblára is felkerült, és itt az Ajax-Liege párostól mindössze 4 gólt kapott. Mindössze 4-et, miközben a Riga 14-et. A lett Rigát az Ajax 6-0-ra verte, a Standard Liege már 8-0-ra. Csak a miheztartás végett:

Az Ajax a Riga ellen 6-0-ra nyert, de ami ennél is elképesztőbb, hogy 14-0 volt a szögletarány, összesen 37-0 a lövések aránya, és 15-0 a kaput eltaláló lövések aránya. Bár nem láttuk a meccset, azért ilyen statisztikát sem minden nap látunk. Ezek alapján a Riga valószínűleg a félpályát sem lépte át, sehol egy lövés, sehol egy szöglet, nemhogy gól. A Liege ellen már fáradtabban 8-0-ra kapott ki a lett bajnok...

A Parnu persze nem olyan erős, mint a belga és holland együttes, de azért mindkét mérkőzésén derekasan helyt állt. Ráadásul amit tudni kell, hogy a négy csoport meccseit a Parnu pályáján rendezik, szóval becsületből tutira meg akarják verni a lett ellenfelüket. A Parnu nyerni fog, és még az is lehet, hogy az Ajax és a Liege után az észt bajnok is kitömi a lett együttest.

Tipp: 0-3 (A hivatalos párosítás Riga-Parnu, de a Parnu játszik otthon!)

Címkék: sportfogadás, tipp,