Sportfogadás tippek: Richard Gasquet - Gael Monfils

2013-02-07
Csütörtökön a Montpellier-i tenisztornán már a legjobb 16 között döntőnek beillő rangadót játszanak!

 

Richard Gasquet - Gael Monfils


Tipp: 22.5 játék felett
Odds: 1.78
Unibet

Kezdés: ma 19:00Gasquet rég nem látott jó formában kezdte a szezont. Dohában tornát nyert - igaz nem túl acélos ellenfeleket győzött le - majd az Australian Openen is szép menetelést mutatott be, végül a nyolcaddöntőben honfitársa Tsonga állította meg. Gas a tehetsége alapján a legjobb öt játékos közé tartozik, viszont fizikálisan nem a legjobb és fejben sem kellőképpen összeszedett, így ő megmarad csak egy jó játékosnak. Ennek a tornának nincs túl nagy hagyománya, de az előző két kiíráson részt vett, de túl nagy menetelést nem tudott bemutatni. Mivel idén a harmadik kiemelt, így az első körben nem kellett játszania.

Monfils tavaly térdsérüléssel küszködött, sok hónapot ki is kellett emiatt hagynia. Idén Dohában tért vissza és nem mutatott rossz formát, Aucklandben tovább javult és ott már egészen az elődöntőig menetelt. Az aussie openen drámai csatákat vívott. Dolgopolovot még viszonylag simán győzte le, viszont Lu ellen döntőszettben tudta csak kiharcolni a továbbjutást, Simon ellen szintén öt szettre kényszerült és egy emlékezetes meccset vívott, végül alul maradt ellene. De bizakodásra ad okot a játéka, ha így folytatja akkor hamar ott lesz újra a legjobbak között. Ez a torna egyébként az egyik kedvence, hisz az első kiírást 2010-ben megnyerte, tavaly pedig döntőzött.

Monfils a sérülése miatt rendesen visszaesett a ranglistán, így jöhetett össze már itt a nyolcaddöntőben ez a párosítás. Franciaországban két francia összecsapása mindig csemegének ígérkezik. Nyolcszor találkoztak már ezelőtt és 4-4-re állnak. Mindkettejük jól mozog teremben a gyorsabb borításon. Várhatóan könnyen egyikük sem fogja megadni magát, a hazai közönséget pedig ki kell szolgálni, így kinéz itt egy döntőszett, de a 23 játékot két szettből is összehozhatják. Gasquet önbizalma rendben van, Monfils kivan éhezve a sikerre, kedvenc helyszíne, így szoros, hosszú meccs várható.

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,