Sportfogadás tippek: Rehden - Bayern München

2013-08-05
A szombati papírforma eredmények után vasárnap már volt pár vaskos meglepetés a Német Kupa sorozatban. Ma a Rehden-Bayern meccsen csak az a kérdés, mennyit tesznek közé Guardioláék!

BSV Rehden - Bayern München

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: 1.81

Iroda: bwin

Kezdés: Ma 20:30

 

A BSV Rehden játékosai számára emlékezetes nap lesz a mai. A Bayern ellen nem minden nap léphetnek pályára, biztosan várják már a találkozót! Ugyanakkor tuti van bennük némi félsz, mert ebben a meccsben van, hogy a Bayern akár 10 gólt tesz közé.

A Rehden a német negyedosztályban szerepel, a Regionalliában rúgják a bőrt a srácok. Tudni kell a csapatról, és az infrastruktúráról, hogy Rehden települése nagyjából 2000 lakossal bír, stadionja pedig nem alkalmas arra, hogy a főtáblás meccseket hazai pályán rendezhessék.

Így Osnabrück városába látogatnak, és az ottani stadion ad otthont a találkozónak!

Hogy a Münchenben kik kapnak lehetőséget, azt nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy kik nem. Luiz Gustavo és Contento ugyan egészséges, de kimaradt az utazó keretből. Badstuber és Götze pedig még rehabilitáción van, bár Götze már edzett a csapattal, ugyanakkor még odébb van, hogy pályára lépjen.

Minden bizonnyal azon lesz Pep, hogy csiszolja a csapat játékát, mert az Audi Kupán azért látszott, hogy a Bayern még nincs kész.

Ugyanakkor itt a Bayern B is gálát rendezne, még egyszer, csak a nyomaték kedvéért, Rehden lakossága nem éri el a 2000 főt!

Nem kérdés, hogy nyer a Bayern, és az sem, hogy gálát rendeznek. Sajnos itt 20-30%-ot focizva is össze fog jönni a közte 6, és ezt talán a Rehden játékosai sem bánják, ez mindenképp ünnepnap arrafelé! Már az is csoda, hogy főtáblára jutottak, az pedig csak hab a tortán, hogy a világ legjobb csapatával játszhatnak!

Tippünk 0-8

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,