Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Sevilla

2012-12-20
A Karácsony közeledtének köszönhetően a spanyolok már ma elkezdik a 17. fordulót. A nap zárómeccsén a Sevilla a baszk Sociedadhoz látogat, nézzük, mire számíthatunk kettejük találkozóján!

 

Real Sociedad - Sevilla

Tipp: Sevilla vagy döntetlen

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Kezdjük talán a legfontosabbal. Még mindig Michel a Sevilla edzője :D Voltak hangok, hogy a Malaga elleni 2-0-ás zakó után menesztik, de úgy tűnik, kapott még egy esélyt a vezetőségtől. Tény, hogy a Sevilla nem túl eredményes, de az is igaz, pechesebb csapat kevesebb van a ligában. Mezőnyben általában az ellenfelek fölé nőnek, de a gólszerzéssel nincs szerencséjük...Az andalúzok az utolsó négy meccsükből hármat elveszítettek, és egyet adtak döntetlenre.

Hullámvölgy ez a javából, de semmi sincs veszve. Igaz, hogy hat pontra vannak a kiesőzónától, de az EL indulást érő hatodik helytől is csak nyolc egység választja el őket.

Írtuk, hogy pechesek, ami igaz is. Nincs szerencséjük a piros lapokkal sem, legutóbb Fazio volt soron, őt zavarták le a Malaga elleni meccsen, mondjuk teljesen jogosan. A védelemből tehát ő hiányozni fog, de Coke pótolni tudja.

Cicnho-Coke-Spahic és Navarro játszik majd hátul, előttük Medel és Kondogbia. Támadó zónában Reyes-Perotti-Navas, elöl pedig Negredo. Reyest vélhetően újra beteszi középre Michel, bár legutóbb nem nyújtott maradandót az irányító posztján. De még inkább ő, mint a vonal mellett felnövő Navas, vagy Perotti. Egyébként Perotti sem teljesen egészséges, de vélhetően vállalja a játékot!

Nincs mese, össze kell kapniuk magukat, és alázattal pályára lépni! Jobb csapat a Sevilla!

A baszkok jó őszt produkáltak, masszívan ott vannak a középmezőny kilencedik helyén! A hazaiaknál egyedül Bergara van a maródiak listáján, de az ő hiánya nem faktor. A Sociedad egyébként otthon jól pörög, pontjaik nagy részét otthon szedték össze, de ma egy olyan Sevillát fogadnak, akik bizony nyerni mennek Baszkföldre. Montanier tanítványai már a Getafe ellen sem pörögtek, a Granada ellen pedig hétvégén egy dögunalmas 0-0-át hoztak össze! Nagyon várják már a pihenőt, és könnyen lehet, hogy ők már nem tudnak rápörögni erre a bajnokira.

A Sevillának viszont nagyon fontos a meccs, és persze Michelnek is. Ha itt nem jön össze minimum egy pont, Karácsonyra tutira munkanélküli lesz :D A Sevállánál egyébként a legritkább esetben van baj a motivációval -talán ezért maradhatott még Michel-, de a szerencse az, amivel hadilábon állnak. Ha Fortuna végre melléjük állna, a három pontot is simán megszereznék az Estadio Municipal de Anoetaban!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,