Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Real Madrid

2013-05-26
Az utolsó előtti forduló legjobban várt meccse a Sociedad-Real Madrid találkozó, nem véletlen, hogy a Sport TV ezt a meccset tűzi műsorára élőben. Nézzük, mi várható

Real Sociedad - Real Madrid

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.41

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A két csapat ősszel 4-3-as meccset játszott, akkor Ronaldoék örülhettek. A Sociedad megnehezítette a Madrid dolgát, most pedig már egyenesen esélyesként emlegetik őket!

Az biztos, hogy ez nem a Real Madrid éve volt, mindenről lecsúsztak, és úgy néz ki, hogy a holtszezon sem lesz az övék, mert ott meg mindenkiről lecsúsznak. Kiderült, hogy Neymar a Barcát választotta -pedig a Santos a Real ajánlatát is elfogadta-. Aztán kijött a hír, miszerint a Bale trade is elúszni látszik, és Diego Lopez is a távozását tervezi. Mondjuk ez nem véletlen, hisz ha Mourinho megy, Casillas vélehetően viszsakerül a kezdőbe, Lopez pedig tényleg jobb kapus annál, hogy kupameccseken bohóckodjon.

Azt tudjuk, hogy Mou már a Chelsea edzője lelkiekben, de azért kerethirdetésnél még odaszúrt egyet Casillasnak, hisz az utazó keretben sem kapott helyett a válogatott hálóőr... Egyébként meglepetésre Pepe bekerült a keretbe, és a korábban sérüléssel bajlódó Özil is. Aztán hogy játszanak-e, az egy jó kérdés.

A Sociedad csapata nagy dologra készül, meg akarják nyerni maradék két meccsüket, és indulni szeretnének  BL-ben. Két nehéz meccs vár rájuk, de ebben a csapatban benne van, hogy mindkettőt hozzák. Ősszel a Bernabeuban 4-3-ra kaptak ki, és ha ott tudtak rúgni hármat, ma is összejöhet. Hazai pályán elverték a Barcelonát is, ezzel megszakították a Barca nagy veretlenségi szériáját.

Remek csapat a Sociedad, viszont lesz egy hiányzójuk Vela személyében, aki alapembere a baszk csapatnak. Vela góljaival és gólpasszaival rendre felhívja magára a figyelmet, ám ma eltiltását tölti a mexikói. A helyén Castro, vagy esetleg Ifran is számításba jöhet, bár Ifrant nem nagyon szokta bevetni Montanier, maximum csereként.

Viszont Vela nélkül is gólokat kell lőni, mert CR7 és társai is azon ügyködnbek majd, hogy zörögjön a háló. Két rendkívül offenzív felfogású csapat, igazi gólparádéra lehet számítani, ahogy ősszel is. Igazából ott fogják folytatni, ahol ősszel abbahagyták. Gólt mindkét csapat lőni fog, talán nem is egyet, de hogy melyik együttesnek jön ki jobban a lépés, vagy melyiknek lesz több szerencséje, azt nagyon nehéz megmondani!

1.41-es odds, hogy mindkét fél betalál, az őszi találkozójuk alapján elég szép ajándéknak tűnik. Remélhetőleg már félidőre jön a tipp, és még élőben is fogadhatunk a profittal.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,