Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Real Madrid

2014-04-05
Cristiano Ronaldo nem játszik az Anoétában. Elvileg fáradt, más hírek szerint kisebb sérüülése van. Lényeg a lényeg, ma nem lép pályára. Ettől függetlenül nyerhet a Madrid, és nyernie is kell, ha bajnok akar lenni.

Real Sociedad - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Lecserélték a BVB elleni meccsen Ronaldót. Ezt követően azt nyilatkozták, hogy csak óvatosságból történt a csere, de most már tisztán látszik, CR7-nek kisebb sérülése van. Ez nem jön jól a Blancóknak, hisz a Sociedad komoly ellenfél az Anoétában. Ne feledjük itt a Barca is vereséget szenvedett. Veláék felszívják magukat ezeket a meccsekre, és biztosak lehetünk benne, hogy meg akarják verni a Real Madridot.

Ronaldón kívül nem lesz Marcelo sem, így a Madrid bal oldalán Coentrao játszik majd Bale mögött. A walesi átjön balra, di Maria visszamegy a jobb szélre és Isco kerül be a kezdőbe. Modric és Alonso játszik a védelem és az offenzív zóna között, és lesz is dolga ennek a két játékosnak.

Otthon a baszkok a nagynevű csapatokat rendre el akarják kapni. Ha nincsenek formában -mint most- akkor is összekapják magukat egy ilyen rangadóra. Vela, Agirretxe és Griezmann megmutatja majd, hogy nem akármilyen tehetséggel áldotta meg őket a sors. Kegyetlenül sokat dolgoznak a középpályások, Bergara és Prieto, és a védelem is megpróbál hiba nélkül játszani. Persze ha a Real Madrid az ellenfél, ez nem könnyű. Hiába nincs Ronaldo, Bale, di Maria, Isco vagy Benzema lába is elsülhet, sőt el is fog párszor. Ugyanakkor Veláék sem fognak alibizni, megmarják párszor Pepééket. Azért a Real Madrid fáradt, ne feledjük, Xabi Alonso és Modric rendkívül sokat játszik, ahol Bale, Benzema di Maria és a védők is. Egy gólt biztosan összehoz hazai pályán a baszk csapat. Jó meccs, nagy tempó, és sok gól várható! Így, hogy a baszkok megtudták, hogy nem játszik az ellenfél legnagyobb sztárja, talán méginkább elhiszik magukról, hogy a Barca után a Real Madridot is megverhetik hazai pályán. Tipp: 2-3 vagy 2-2

Várható kezdőcsapatok:

Sociedad: Bravo-C. Martinez-M. Gonzalez-I. Martinez-José Angel-Bergara-Ruben Pardo-Vela-Canales-Griezmann-Agirretxe
Madrid: Lopez-Carvajal-Pepe-Ramos-Coentrao-Modric-Xabi Alonso-di Maria-Bale-Ronaldo-Benzema

Címkék: sportfogadás, tipp,