Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Rayo Vallecano

2014-03-10
A spanyol élvonalban ma este 22:00 órai kezdettel rendezik a Sociedad-Rayo összecsapást. Az elmúlt évek alapján elég nagy tutinak tűnik a hazai siker!

Real Sociedad - Rayo Vallecano

Tipp: Sociedad góljai 1.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Real Sociedad az egyik legszebb és legeredményesebb futballt játssza a Primera Divisiónban. Hazai pályán pedig tényleg ellenállhatatlan a csapat, legutóbb épp az FC Barcelonát verték el a baszkok 3-1-re. Arrasate mester együttese tavaly kiharcolta a BL-főtáblát a Lyon kiverésével, de a legjobb 32 között nem sikerült nagyot alkotni. Most ismét azon vannak a Sociedad focistái, hogy a BL-pótselejtezőt érő 4. hely összejöjjön. Tegnap a Bilbao csak egy pontot szerzett a Mestallában, így a Sociedad most két pontot hozhat legnagyobb riválisán.

A hazai csapat az Anoétában ellenállhatatlan. Vela és Griezmann a csapat két kulcsfigurája, ez a két srác egyszerűen tarthatatlan. Vela egyébként kicsit rosszban van a mexikói szövetséggel, és még az is kérdéses, hogy Brazíliában részt vesz-e a VB-n. Persze ez 100-re vehető, de Vela kicsit azt várja, hogy udvaroljanak neki. Griezmannak viszont legnagyobb álma teljesült, amikor is pályára léphetett a francia csapatban a Hollandia elleni felkészülési meccsen.

Vela és Grjezmann meg fogja oldani a mai meccset is. Persze nem csak kettejükből áll a csapat. A védelem nagyon jól zár, és Carlos Martinezék a támadásokat is rendre segítik. A középpályán Xabi Prietóék rengeteg munkát végeznek el, labdát szereznek, támadásokat építenek. Ma csak egy kérdés nyitott, méghozzá az, hogy Canales, avagy Agirretxe kezd-e elöl a kilences pozíciójában.

A Rayo feljutása óta kétszer vizitált az Anoétában, mindkét alkalommal 4-0-ra kapott ki. Ma is ki fog. Az a csapat, amely 3-1-re veri a Barcát, annak egy kieső helyen álló együttes nem okozhat gondot. Ja, és a vendégeknek két kezdő védőjük dőlt ki, valamint nem léphet pályára eltiltás miatt az a Trashorras, aki eddig csapatának minden meccsén pályára lépett. Azért nélküle még annyi tartása sem lesz a csapatnak, mint általában szokott lenni.

Tipp: 3-0

Címkék: sportfogadás, tipp,