Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Granada

2013-05-13
A 35. forduló zárómeccsén a Granada a baszk Real Sociedadhoz látogat. Jó meccsre van kilátás, mert a vendégek a bennmaradásért küzdenek, a hazaiak pedig a BL indulást jelentő 4. helyért! Nézzük, mire számíthatunk

Real Sociedad - Granada

Tipp: Real Sociedad nyer

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Baszk csapat andalúz vetélytársát fogadja, azaz a Granada északra látogat. Nyerni szeretnének, de talán egy ponttal is beérnék a vendégek, ismerve a Sociedad mutatóit.

A baszkok múlt héten nem várt vereséget szenvedtek el a Getafe ellen, így megszakadt hosszú veretlenségi szériájuk. Várható volt, hogy jön egy lyukas meccs előbb-utóbb, és jött is. Ám a Sociedad labdarúgói csak előre néznek, és már a mai meccsre koncentrálnak. Tegnap délben a Valencia 4-0-ra nyert a Rayo ellen, így most a baszk együttes van lépéskényszerben.

A Sociedad otthon kegyetlenül erős. Legutóbb hazai pályán 4-2-re verték a Valenciát, előtte 4-2-re a Malagát és 4-1-re a Valladolidot. Utolsó három hazai fellépésükön nem adták négy gól alá, nagyon eredményes, és szórakoztató a baszk csapat játéka. Igazából életveszélyesek a kontráik, de ha felállt védelem ellen kell játszani, az is megy nekik.

Hazai részről Illaramendi és Xabi Prieto mellett Elustondo is sérült, utóbbi már hosszabb ideje. ami viszont jó hír, hogy a három gólzsák, Vela, Agirretxe és Griezmann játékra készen állnak.

A Granadánál Fran Rico, Dani Benitez és Yebda sérült, de Lucas Alcaraz mester megoldja majd pótlásukat. Legutóbb sem játszottak a Malaga ellen, sőt Torje sem, és az az Aranda sem, akinek a neve említve lett a Levante bundagyanús meccsénél.

A mi tippünk nem más, mint az, hogy a Sociedad a madridi botlás után újra szebbik arcát mutatja, és gólokat rúg a Granadának. Mint már írtuk, korábbi meccsein otthon négyig jutottak, ma akár 2-3 lőtt gól is elég lenne a sikerhez. Jó kis csapat a Granada, de ha a Sociedad ördögfiókái elöl elkezdenek kevergetni, azt Nyomék nem nagyon fogják szeretni.

A baszkok számára egyébként kulcsmérkőzés ez a mai, mert itt egyszerűen csak a győzelem elfogadott. Ha itt nem nyernek, búcsút mondhatnak a 4. helynek. e meccset követően mennek Sevillába, ahol kevés csapatnak sikerült még a pontszerzés is, majd a Real Madridot fogadják. Sőt az utolsó körben ahhoz a Deporhoz mennek, akik minden bizonnyal a bennmaradásért játszanak majd. Kőkemény sorsolás, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a mai a Sociedad legkönnyebb hátralévő meccse!

A mi tippünk magabiztos, 2-3 gólos hazai siker, aztán lehet tippelni, hogy a Sevilla-Real Madrid kettős ellen hány pontot sikerül gyűjteni, és mit játszik majd párhuzamosan a Valencia....

A tipphez sok sikert kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,