Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Getafe

2014-10-20
A La Liga 8. fordulójának hétfői zárómeccsén két ramaty formában lévő csapat találkozik. a különbség a Sociedad és a Getafe között az, hogy a Sociedad otthon játszik, és nem a csapat rossz, pusztán a formával vannak bajok. Ez a hétfő esti találkozó pont alkalmas arra, hogy forduljon a baszkok szerencséje.

Real Sociedad - Getafe

Tipp: Sociedad góljai 1.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Sociedad gyengélkedik, de hasonló helyzetben van a Getafe is. A vendég madridi együttes eddig háromszor játszott idegenben:

  • Celta Vigo - Getafe 3:1
  • Sevilla-Getafe 2:0
  • Espanyol-Getafe 2-0

A tippünk pedig az, hogy a Getafe ma sem ússza meg két kapott gól alatt. A vendégeknél Guita kapus előtt az Arroyo-Naldo-Alexis-Escudero négyes tevékenykedik majd. Középen Rodriguez és Michel szűrSarabia, Sammir és Lafita pedig Michel mögött játszik a kreatív zónában. Hiányzik Lacen és Pedro Leon, bár hiányzók a hazai csapatnál is vannak. A Sociedadtól Ruben Pardo, Elustondo és de la Bella hiányzik.

Persze bővebb a hazai keret, és sokat számít a Sociedadnál, ha hahazi környezetben játszhat. Arrasate alatt inog a kispad, de a srácok megmenthetik a trénert, ha nyernek. Márpedig nyerni kéne, mert ha ma sem gyűjtik be a három pontot a baszkok, sosem érik utol az élmenőket, és itt nem a három nagyra kell gondolni, hanem a Sevillára, a Valenciára, és a többi EL-várományos együttesre.

Hazai oldalon elöl Agirretxe kezd, mögötte bal szélen Canales, jobb szélen Vela. Irányít Xabi Prieto, szűr Zurutuza és Bergara. Nem lesz ez rossz, és ami az illeti, a Sociedad padja is hosszabb. Finbogasson vagy Gonzalo Castro is segíthet majd csereként beállva.

A Sociedad tavaly oda-vissza kettőt rúgott a Getafének, abban bízonk, hogy Agirretxéék ma is betalálnak legalább kétszer. Az nem is kérdés, hogy melyik a jobb csapat, viszont az tény, hogy a sociedadnál valami nem stimmel, így a téttel csak óvatosan bánjunk. Egyébként a Sociedad kettőnél több gólt még a 3. fordulóban lőtt a Celta otthonában, de emlékezhetünk rá, hogy a bajnokság elején ez az együttes 4-et vágott a Real Madridnak. Nem rossz csapat a baszk, de ezt ideje lenne bizonyítani is.

(A Getafénél egyébként belső feszültség is van csapaton belül, Pedro Leon összeszólalkozott Contra meterrel, ő pedig kitette a Leont a csapatból. Idén még nem lépett pályára, ez pedig látszik is a csapaton. A Getafe idén még nem játszott olyan meccset, ahol egynél több gólt szerzett volna. Mondjuk nehéz is csatár nélkül, mert Baba Diawara jó srác, de szegényt a labda nagyon zavarja...)

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,