Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Espanyol

2017-10-23
A Real Sociedad ebben az idényben hazai pályán csupa olyan meccset játszott, ahol minimum három gól született. Reméljük, hogy ezen a szokásán most sem változtat a baszk együttes

Real Sociedad - Espanyol

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.78

Kezdés: hétfő, 20:00

 

A Real Sociedad hazai környezetben négyszer lépett pályára ebben az idényben. A Villarreal együttesét 3-0-ra megverte, aztán jött a Real Madrid elleni 3-1-es és a Valencia elleni 3-2-es zakó, végül legutóbb a Betis elleni 4-4. Négy fellépés, 10 rúgott és 10 kapott gól. Négy mérkőzés után 5 gól/meccs átlagban, az azért nem rossz.

Az Espanyol együttese nem csillog idegenben, ha valamikor, akkor most ismét győzhet a Sociedad. A katalán együttes egy gólt lőtt idegenben, ami nagyon kevés. Viszont csalóka dolog ez, mert kivétel nélkül erős csapat otthonában szerepelt. Játszott már a Barca és a Real Madrid ellen, de a Sevilla és a Villarreal stadionjában is. Morenóék a Sevilla és a Villarreal otthonából egy-egy pontot elhoztak, a Barca és a Real Madrid ellen viszont kikaptak. De tényleg megtévesztő ez az egy darab lőtt gól, csak a Sevilla ellen volt Leo Baptistaónak 2-3 ordító ziccere, amit simán értékesíthetett volna. A Barca ellen is voltak ziccerei az Espanyolnak, csak rendre kimaradtak.

Az Espanyol egészen fura és kemény idegenbeli sorsolást kapott, de legalább hamar letudja ezeket a meccseket. A Sociedad otthonában sem könnyű nyerni, de azért idén nem is lehetetlen. Ráadásul az EL-ben is vitézkedik a baszk együttes,a Rosenborgot 4-0-ra verte, a Zenit ellen 3-1-re kikapott, a Vardart 6-0-al intézte el múlt héten.

A Sociedad meccsein vannak gólok, és ez tény. A hazai meccsekről már volt szó, ahogy az EL-találkozókról is. De idegenben is csak egy 2-0 a kivétel, amikor ez a baszk csapat pályán volt, és nem született legalább három gól. Szóval a számok azt mutatják, hogy sok gól lesz, ráadásul a Sociedad védelméből valószínűleg ismét hiányzik majd Inigo Martinez, aki alapesetben a legstabilabb belső védője a csapatnak, sőt talán az egész ligának. Ha ő nem játszik, akkor jó eséllyel az Espanyol sem helytekig jut, hanem értékesíti is azokat.

Címkék: sportfogadás, tipp,