Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Elche

2014-01-27
A La Ligában mindig akad jó tipp! Nincs ez másként ma sem! A bet365 elég szép (1.50) szorzót kínál a Sociedad-Elche meccsen a hazaiak győzelmére.

Real Sociedad - Elche

Tipp: Sociedad győzelem

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A 21. forduló a Sociedadé lehet. Veszített előttük a Villarreal, és veszített mögöttük a Sevilla is. Ha nyer a baszk csapat, egy pontra felzárkózik a Villarrealhoz. A baszk csapat azért küzd tavasszal, hogy a legjobb négybe beférjen. Ehhez a hazai meccseket hozni kell!

Az Elche hosszú nyeretlenségi széria után legutóbb 2-0-ra megverte a Rayót. Ott volt esélye az Elchének, ma nem nagyon lesz. Nem azért, mert olyan gyenge lenne az újonc csapat, hanem azért, mert a Sociedad annyira jó!

Várható kezdőcsapatok:

Sociedad: Bravo-Carlos Martinez-Mikel Gonzalez-Inigo Martinez-José Angel-Bergara-R. Pardo-Vela-Xabi Prieto-Griezmann-Agirretxe

Elche: Tono-Damian Suarez-Botia-Lombán-Albacar-R. Perez-Carlos Sanchez-Gil -Corominas-Aarón-Boakye

A Sociedad 4-2-3-1-et játszik. Az előzetes kezdőcsapatban ott van a három ördögfióka, Vela, Agirretxe és Griezmann. Ha ez a három srác egyszerre ott lesz a pályán, minimum három góllal kell számolniuk a elcheieknek. A Sociedad az Anoetában utolsó 5 tétmeccsét magabiztosan nyerte. Átlagban 3.8 gólt rúgott a csapat ezen az 5 meccsen, aminek azért van némi jelzésértéke

Az Elche idegenben nem túl acélos. A Sociedad szétfutja majd őket, Veláék pedig annyira kreatívak elöl, hogy pár gólt akkor is összehoznak, ha nem akarnak! De ráadásul akarnak is. Ha a BL-ben szeretnének indulni, az ehhez hasonló kötelezőket be kell húzni. A Sociedad otthon nem ismer kegyelmet, javítaniuk kell az idegenbeli bakikat!

Aki szereti az igaz latinos focit, annak a Sociedad meccseit kötelező nézni! Aki pedig nyerni akar, annak ma a baszkokra kell fogadni! Tippünk 3-1-es hazai győzelem. Az Elche a bennmaradáshoz szükséges pontjait nem ma fogja gyarapítani.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,