Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Deportivo

2018-02-02
A jó forma nem igazán jellemző sem a Sociedadra, sem a Deporra. A jó meccsek viszont jellemzőek, és nem valószínű, hogy épp egymás ellen játszanak majd egy dögunalmas bajnokit péntek este

Real Sociedad - Deportivo La Coruna

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bwin odds: 1.53

Kezdés: péntek, 21:00

 

A Depor a 18. helyről várja a 22. fordulót, míg a Sociedad sem áll sokkal jobban, csak a 15. pozíciót foglalja el. Főleg utóbbi együttes helyezése kritikán aluli, ennek a baszk együttesnek ott kéne toporogni a nagyok mögött, ehelyett a kiesés szele csapta meg a Txuri-urdint. A Sociedad zsinórban négy bajnokit bukott el, és ez még akkor is gáz, ha az utolsó három ellenfél a Barca, a Celta és a Villarreal volt.

Persze a Deportivo sem brillírozik, már hat mérkőzés óta nyeretlen a csapat. Legutóbb a Sociedadot még 2007-ben verte meg az Anoétában, az sem ma volt.

Lényeg a lényeg, két gyenge formában lévő együttes feszül egymásnak pénteken, de a Depor és a Sociedad is rendre élvezhető meccset játszik, ami leginkább a lyukas védelmeknek köszönhető. A Sociedad utolsó három bajnokiján 10 gólt kapott, a La Coruna 11-et.

Ősszel a két együttes egy hat-gólos találkozót prezentált, melyet a Sociedad idegenben nyert 4-2-re. Valami hasonlóban bízunk, legalábbis a gólok számát illetően. A győzelemre égető szüksége van a csapatoknak, de egyébként sem a defenzív foci az, ami ezen két együttesre jellemző. Mennek előre becsülettel, aztán paff, rendre visszanyal a fagyi. Viszont nincs mese, meccseket kell nyerni, ahhoz meg támadni kell és gólokat lőni.

A Sociedadból a stabilitást jelentő belső védő, Inigo Martinez eligazolt, őt Raul Navas pótolhatja. Inigo a Bilbaóhoz került 32 millió euróért cserébe. Egy védő a Depornál is hiányzik majd, Sidnei sérülés miatt nem játszhat, így Schar és Albentosa dolga lesz Wilian José megállítása. Elnézve a Depor védelmét, és azt, hogy Schar milyen hibákra képes, itt bizony elég jó esély van a gólfesztiválra.

Címkék: sportfogadás, tipp,