Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Barcelona

2014-02-22
Este 20 órától rendezik a Sociedad-Barca meccset. Ősszel a Barca hazai pályán 4-1-re nyert, most itt az alkalom, hogy a baszkok visszavágjanak

Real Sociedad - FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A Real Sociedad a La Liga tabellájának 6. helyén áll. Az utóbbi három bajnokiján azonban dadogott a gépezet, és csak egy gólt szerzett a csapat. Agirretxe sérült, szóval nem túl jók a kilátások. Egyébként sem megy a baszkoknak komoly csapatok ellen.

A Sociedad ősszel a Villarreal ellen 5-1-re, a Real Madrid ellen 5-1-re, a Barca ellen 4-1-re, az Atleti ellen pedig 4-0-ra kapott ki. Minden komolyabb riválisa alaposan elpáholta Veláékat, igaz, a baszkok minden meccsen idegenben játszottak. Ettől függetlenül azért aggasztó lehet, mennyire tanácstalan a csapat, amikor egy erősebb ellenfélelle kerül szembe.

A Barca ma is nyerni szeretne, akárcsak kedden a City ellen. Nyerni is fog. Neymar visszatér, játszik Messi és Pedro. Alexis talán pihen, de az is lehet, hogy ő játszik, és Pedro pihen. Középen ott lesz Xavi, Busquets és Iniesta. A védelemben nincs Alba, de Adriano helyettesíti, és ő ráadásul gólerős is. A másik szélen Alves, aki a City ellen lőtt gólt, középen pedig Pique és Mascerano vagy Bartra.

A katalán csapat jó formában van, legutóbb a Rayót félgőzzel intézték el. Nagyon szoros a spanyol pontvadászat, ez nem a bajnokság, amikor belefér a betli! Nehéz nyerni az Anoétában, de ha van csapat, amely képes rá, akkor az az FC Barcelona!

Viszont az is biztos, hogy a Sociedad sem adja ingyen a bőrét. Sebezhető a Barca védelme, így a tipp elég egyértelmű: 2.5 gólnál több születik a meccsen. Ősszel 4-1-re nyert a Barca, ramélhetőleg ma este is látunk legalább öt gólt!

Címkék: sportfogadás, tipp,