Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Atletico Madrid

2015-10-16
Igazi kemény meccsre lehet számítani vasárnap, amikor is a Sociedad a az Atletico Madridot látja vendégül. Hogy gólok lesznek-e, az jó kérdés, de hogy lapok lesznek, az biztos!

Real Sociedad - Atletico Madrid

Tipp: Büntetőlapok száma: 7 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap: 16:00

 

A Real Sociedad nem szerepel túl jól, ebből a keretből sokkal többet ki lehetne hozni, mint ami Moyesnak sikerül(t). Csak a 16. helyen áll a baszk együttes, ez pedig nagyon gyenge. Az Atletico is lehetne jobb, de Simeone csapata sem funkcionál úgy, mint a korábbi években. ennek is meg vannak az okai, Koke sérülése, Miranda és Arda távozása, Felipe Luis gyenge formája...-lehetne még sorolni.

Lényeg a lényeg, ezt a meccset a válogatott meccsek miatti szünet után mindkét csapat be szeretné húzni! Legutóbb, amikor az Anoétában találkoztak, akkor sem finomkodtak a srácok a pályán. Alfonso Alvarez spori 10 sárgát és egy pirosat osztott ki. A 11 Atleti játékos közül 7-en besárgultak, az egész középpálya, és a védelem két szélén futballozó védő, Siqueira és Juanfran, valamint Raul Garcia, aki azóta már Bilbaóban rúgja a bőrt.

Az Atletit most sem kell félteni, nem a finomságáról híres a csapat. Úgy kéne nyerni, hogy sokan hazájuk válogatottjában is fociztak, de jövő héten már BL is van, tartalékolni is kéne, de úgy, hogy a 3 pont azért zsebben legyen. Nem egyszerű.

Nem egyszerű a Sociedad helyzete sem, a hét meccsen gyűjtött hat pont elég kevés, és most sem esélyese a meccsnek a hazai együttes. Könnyen frusztrálttá válhatnak a hazaiak, és még az is lehet, hogy egy páran a háttérben Moyes ellen dolgoznak... -sosem tudhatjuk. Iyenkor simán benne van, hogy valaki mondjuk kiállítattja magát. A Sociedad előző, Malaga elleni találkozója sem volt 'finom', hisz Del Cerro Grande hét sárga lapot, és egy pirosat is felmutatott.

Ezt a meccset Ignacio Iglesias fújja majd, aki nagy kártyás hírében áll. Idén négy élvonalbeli meccsen fújt, 7.75 sárga az átlaga! Kétszer megállt hat lapnál, az Eibar-Granada meccsen hét sárga mellé egy pirosat is előhúzott, a Valencia és az Espanyol találkozóján pedig 12-szer mutatta fel a sárga kártyát!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,