Sportfogadás tippek: Real Madrid B - Almeria

2013-02-04
Hétvégén a Real Madrid első csapata nagy meglepetésre kikapott a Granadától! Most a 'B' együttesen a sor, hogy megvédjék a mundér becsületét!

Real Madrid B - Almeria

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

A 'kis' Real a 24 csapatos másodosztályban a 19. helyen áll, azaz épphogy nem kiesők. Azért CR7-éknek kicsit jobban megy, Jese Rodriguezék a bennmaradásért küzdenek. Legutóbb a 'kis' Clásicót 3-1-re elveszítették a Barca B ellen, de ma sem vár rájuk könnyű meccs!

Az Almeria nemrég az első ozstályban szerepelt Uloaval, Piattival és a többiekkel. Szimpatikus csapat volt akkor is, és most újra a feljutás a cél náluk. Ha nyernek, megerősítik 2. pozíciójukat, amit nagyon szeretnének magukénak tudni a bajnokság végéig!

Az Almeria tartozik szurkolóinak, hisz hiába 2, a csapat, otthon utolsó négy meccsükön nem tudtak nyerni!!! Most itt az esély, elvégre a Real B nem a védekezéséről híres, ráadásul most Nacho nem lehet ott a védelembe, akit már többször a felnőtt csapatban is láthattunk!

A Real B is igazán elöl erős. Morata szintén ingázik a felnőtt csapat és a B csapat közt, amikor Benzema és Higuain is sérült volt, együtt edzett Ronaldoékkal, és szerzett ő már győzelmet jelentő gólt ebben a bajnokságban a felnőtt csapatban! De ott van a Ronaldo utódként emlegetett Jese Rodriguez is, szóval előrejátékkal nincs baj náluk. Csak hát a védelem...

A másodosztályban a Real B és a Barca B meccsein esik a legtöbb gól, mert a támadók gyorsak, ügyesek, lendületesek, de a védők posztja az olyan, hogy oda kell azért a rutin is! Ez viszont nincs meg még a fiatal srácoknál, minden meccsen rúgnak gólt szinte, de sosem ússzák meg a találkozókat kapott gól, vagy inkább gólok nélkül.

Semleges szurkolóknak érdemes tehát a Barca és a Real utánpótlás meccseit nézni, mert mindig számíthatunk egy 3-5 gólos találkozóra!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,