Sportfogadás tippek: Real Madrid - Villarreal

2016-04-20
A spanyol bajnokság a Barca botladozásainak köszönhetően rendkívül izgalmassá vált. A katalán együttes előnye elfogyott, az Atletico és a Real is megérezte a vérszagot.

Real Madrid - Villarreal

Tipp: 3 gól felett AH

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: szerda: 22:00

 

Amíg a Barca utolsó négy meccséből egyet sem tudott megnyerni a bajnokságban, addig a Real Madrid fordulók óta hibátlan. Hétvégén félgőzzel verte a városi rivális Getafét. Zidane rotálni is tud, Isco, James és Jesé nem okozott csalódást hétvégén sem.

Ami a Villarreal csapatát illeti, szintén két fronton küzd még. A bajnokik mellett EL-meccsek várnak a csapatra, Marcelinónak is észnél kell lenni, hogy mikor kit küld pályára. Jelenleg a negyedik helyen áll a Villarreal, és ha minden jól megy, már el sem mozdul onnan.

Hazai oldalon Bale és Carvajal nem léphet pályára a mai meccsen, a vendégeknél Soldado, Musacchio, Castiliejo, Pina Isla, és Jaume Costa hagyja ki a hétközi bajnokit, mind-mind sérülés miatt. Bruno Sorianóak és Rukavinának viszont lejár az eltiltása, ők vélhetően pályára is lépnek a Bernabeuban.

Várható kezdőcsapatok:

Real: Navas-Danilo-Ramos-Pepe-Marcelo-Casemiro-Modric-Kroos-Jesé-Ronaldo-Benzema

Villarreal: Areola-Mario-Baily-V. Ruz-Rukavina-Trigueros-Bruno Soriano-Jonathan dos Santos-Denis Suarez-Bakambu-Baptistao

Ha a Villarrealnak szerencséje van, ebben a körben akkor sem csökken az előnye, ha kikap. Arra is jó esély van ugyanis, hogy az Atletico nyer a San Mamésben, és akkor marad a Villarreal hat pontos előnye a Bilbaóval szemben.

Persze feladni nem fogja a Marcelino-csapat. Legalábbis nem az első perctől. Ezek a 'játsszó' csapatok, mint a Villarreal is, képes megfogni a Real Madridot. Sőt nyugodtan nevezzük a Real mumusának a Villarreált, hisz a két együttes utolsó hat bajnokija közül csak kettőt húzott be a Madrid.

Ami fix, hogy a hazai együttesnek nem jó az iksz. A Real otthon amúgy sem játszana ikszre ilyen helyzetben. A Villarreal nem fog feltétlenül sokat kockáztatni az elején, de vélhetően a Bakambuék sem arra bazíroznak, hogy 0-0-al kihúzzák. Marcelino nagy koponya, itt a Madrid nem mehet biztosra. Gólt biztos lőnek Bakambuék, de Ronaldóék formája sem rossz, szóval jó esély van egy kis adok-kapokra. Csak bírjuk ki ébren, de remélhetőleg lesz olyan pörgős és gólgazdag meccs, hogy nem tudunk elaludni rajta a késői kezdés ellenére sem.

Címkék: sportfogadás, tipp,