Sportfogadás tippek: Real Madrid - Valladolid

2013-05-04
Ami a Real Madrid - Valladolid meccset illeti, igazi tétje nincs. Ettől függetlenül jó foci várható, igazi közönségszórakoztató kilencven percra számíthatunk!

Real Madrid - Valladolid

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

A Primera Divisionben le vannak osztva a lapok, ami a dobogót illeti. A 4. helyért megy még a harc, az EL helyekért, és a kiesés elkerülésért küzdenek még többen, de a Real betonbiztos második, míg a Valladolid valahol a 10-14 helyek között végezhet.

Egyik csapatnak sincs szüksége a pontra, csak a presztízs számít ma este.

Ami a Madridot illeti, kedden majdnem sikerült felálni 4-1-ről a BVB ellen a BL-ben, de hiába az erős hajrá, a BVB jutott a döntőbe 4-3-as összesítéssel. A bajnokságban másodikok, de nem szabad leereszteni, mert lesz egy fontos meccsük az Atletico ellen a Copa del Rey fináléjában.

Hogy mennyire nincs tétje ennek a meccsnek, azt jól jelzi, hogy a Reallal foglalkozó honlapok elvétve ejtenek szót erről a meccsről, szinte minden hír a jövővel foglalkozik. Nagyjából a jövőt illetően az biztos, hogy semmi sem biztos. Kivéve persze Mourinho távozását... De pletyka szinten már a fél csapat eligazolt, aztán fél Európa pedig már Real mezbe bújt...

A mai meccsen viszont még a 2012/13-as keret játszik, sok madridi spíler utolsó meccseinek egyike lehet. Essien, di Maria, Higuain, Carvalho, Coentrao...-csak pár név, akik spanyol lapértesülések szerint távoznak, de ez ma még aligha befolyásol bármit is.

A Madrid otthon mindig kiszolgálja a közönséget, az utóbbi meccseken rendre gálát rendeztek, pedig elsősorban a BL meccsekre koncentráltak. A Mallorcát 5-2-re verték, a Levantét 5-1-re, míg a Betist 3-1-re. Potoygtak a gólok , és miért ma lenne ez másként.

Aki maradni akar, az azért, aki pedig távozni, az azért fog nagyot játszani. A Valladolid ideális ellenfél a gálához, mert hiába kiscsapat a Valladolid, nagyon érett, kultúrált focit játszanak. Kis költségvetésű klub, valószínűleg Oscar, és egy-két jobb játékos távozik tőlük is, de a Real ellen biztosan szeretnének még így, ebben az összeállításban egy jó meccset játszani.

Mourinho is azt szeretné, hogy a srácok játszanak még egy-két olyan meccset, ahol potyognak a gólok. Örömfocira lehet számítani, itt a tét nem fogja megölni a látványt. Itt nem lesz túltaktikázva a meccs, mindkét csapat megmutatja majd, hogy mit is tud. Ez a Blancóknál 4--6 gólban mutatkozik meg, a Valladolid pedig 1-2 találatig juthat el, Oscarék sem azért mennek a Bernabeuba, hogy asszistáljanak Ronaldoék sikeréhez!

Örömfoci, gála, gólparádé, egyértelmű, hogy erre a találkozóra overt tippelünk!

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,