Sportfogadás tippek: Real Madrid - Valencia

2017-08-27
A Real Madrid és a Valencia mindig jó meccset játszik egymás ellen, most sem lesz ez másként. A Real Madrid-Valencia találkozókon garantált a gólzápor.

Real Madrid - Valencia

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: vasárnap 22:15

 

A Real Madrid az európai és a spanyol Szuperkupát is megnyerte, aztán az első fordulóban a Riazorból hozta el a 3 pontot a Depor ellenében. Fáradtság nem látszódott a madridi labdarúgókon, és ha idegenben úgy pörögtek, ahogy, akkor ez otthon sem lesz másként. Ronaldo és a Ramos a két legnagyobb hiányzó, illetve hát úgy helyes, hogy a két hiányzó, mert a többi kulcsjátékos ott lehet a kezdőben. Varane és Nacho játszik majd a védelem közepén, Isco pedig beugrik Ronaldo helyére, de nem feltétlenül ugyanarra a posztra.

Egy belső védő a Valenciából is hiányzik majd, Garaynak a dereka fáj, nem tudja vállalni a játékot, nem is edzett szerdától. Vezo és Murillo lehet ott a Valencia védelmének tengelyében, az minden, csak nem összeszokott páros. Montoya bár elvileg kezd, gyakorlatilag ő sem egészséges. Pályára léphet viszont Kondogbia, aki az Intertől érkezett, de az fix, hogy ő sincs összeszokva a társakkal. Zaza és Moreno apríthat elöl, talán Gil és Soler lehetnek még azok, akik beférnek a középpályára, hisz Orellánát és Nanit is árulja a klub, de Cancelo is mehet, amerre lát.

Amíg a Real Madrid egy kész csapat, és nem túlzás kijelenteni a két BL-cím után, a bajnoki cím és Szuperkupa győzelmek után, hogy jelenleg a világ legjobb klubcsapata. A Valencia CF pedig egy félkész együttes, amelynek még a kerete is alakulóban van. Nincs kiforrott játék, a játékosok nem is ismerik egymást jóformán. Ebből sok jó a Bernabeuban nem sülhet ki. A Blancóknál most minden a legnagyobb rendben, és bár nincs Ronaldo, nincs Ramos, ezt most nélkülük is hozni fogja a csapat. Marcelinónak a Valencia élén rengeteg dolga van még, és nem kizárt, hogy egy-két éven belül akár a dobogóra is esélye lesz a klubnak, de egyelőre még a VCF nincs azon a szinten, ahol a Madrid. Ebből bizony könnyen lehet egy gála-szerű 5-1, egy olyan 5-1, mint amilyet tegnap a másik madridi együttes, az Atleti prezentált a Las Palmas ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,