Sportfogadás tippek: Real Madrid - Valencia

2016-05-08
A Real Madrid bajnoki címére picike az esély, ettől függetlenül a hazaiak szépen szeretnének búcsúzni közönségüktől. A Man. City ellen látott óvatosabb focival ellentétben itt ki fog nyílni a gólzsák, itt ugyanis a Madridnak nincs veszíteni valója a BL-elődöntővel ellentétben.

Real Madrid - Valencia

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 17:00

 

Ha minden a papírforma szerint alakul a hátralévő fordulókban, a Real Madrid marad a 3. helyen. Ettől függetlenül lehet ez szép szezon, hisz a BL-t még megnyerheti a Real. Zidane érkezésével igazából a szerkezetet tekintve egy dolog változott. Isco és James nem játszik, Casemiro pedig alapember lett a középpályán. Addig-addig törte a fejét, hogy Isco vagy James kezdjen, hogy mindkét spíler a padon találta magát, sőt Jesé és Lucas is előttük vannak a rotációban.

Vasárnap Navas helyett Casilla véd, de Bale sem játszik elvileg. Danilo, Pepe, Ramos és Marcelo játszik a védelemben, Kroos, Casemiro és Modric előttük. Elöl CR7 és a Jesé-Lucas páros, mivel Bale mellett Benzema is kidőlt.

Ami a Valenciát illeti, gyenge szezont futott. Most a legutolsó edzőváltás után elkezdett megindulni fölfelé a tabellán, de olyan mélyről jött vissza, hogy a Neville-éra utolsó meccsein komolyan szóba került a kiesés lehetősége. Most azért az idény végére ismét elfogadható képet mutat magáról a csapat, és igazából veszíteni valója a Túria-parti együttesnek nincs. Ha ezek a srácok összekapják magukat, akár meglepetést is okozhatnak. Ne feledjük, a Real Madridnak BL-meccse is volt, míg a vendégek erre a bajnokira készültek csak. Az Alvas-Barragán-Mustafi-Abdennour-Siqueira-Parejo-Perez-Fuego-Gomes-Rodrigo-Alcacer-féle kezdő azért nem gyenge. A Valencia pedig sokkal jobb csapat alapesetben, mint amit idén láttunk ettől az együttestől. Olyan igazán nagy tétje a találkozónak nincs, a Realnak utolsó hazai bajnoki, a Valencia pedig ország-világ előtt megmutathatja, mire is képes igazán. Igazi gála-szagú összecsapás várható, egy jó 5-2 simán kijöhet ebből a 90 percből.

Címkék: sportfogadás, tipp,