Sportfogadás tippek: Real Madrid - Valencia

2014-05-04
Szombaton botlott a Barca, így a bajnoki címért folyó harc kétcsapatosra redukálódott. Ma az Atletico a Levantéhez látogat, a Real Madrid pedig a Valenciát fogadja. Mi az utóbbi találkozval foglalkozunk.

Real Madrid - Valencia

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

E találkozó előtt rendezik a Levante-Atletico Madrid találkozót, és ha nyer a 'tico akkor azért, ha nem, akkor azért kell nyernie a Realnak. Minden esélye megvan rá, hisz jó formában van a csapat, kedden 0-4-el intézte el a Bayern Münchent, amely együttes sokáig sérthetetlennek tűnt.

A Blancók tehát jókedvűek, a Valancia-fanok és játékosok viszont rendkívül szomorúak. Az Európa Ligában 2-0-ás első meccs után visszajöttek, a visszavágón vezettek 3-0-ra, és egészen a meccs legvégéig továbbjutónak hihették magukat 3-0-ás állásnál. Ekkor viszont jött M'bia, és szerzett egy gólt, ami a Sevilla döntőjét, és ezzel együtt a Denevéresek kiesését jelentette. Igazi tőrdöfés volt, Ric. Costa is nyilatkozta a meccs után, hogy rendkívül szomorúak voltak, és megszólalni sem tudtak.

A Valencia már hetek óta az EL-t tartotta fontosnak, de az az igazság, hogy gólt kellett volna lőni Sevillában, és akkor megvan a továbbjutás. Van még 1-2% esélye a Jonaséknak, hogy odakerüljenek EL-indulást jelentő pozícióba, de az erő már nincs meg ebben a csapatban. Padlóra küldte a Valenciát a Sevilla, a Real pedig ezt a fáradt, kedvetlen együttest ki fogja végezni.

Várható kezdőcsapatok:

Madrid: Lopez-Carvajal-Varane-Pepe-Marcelo-Xabi Alonso-Modric-di Maria-Bale-Ronaldo-Benzema

Valencia: Guaita-Joao Pereira-Ricardo Costa-Mathieu-Bernat-Javi Fuego-Keita-Fede-Feghouli-Parejo-Alcacer

A tipphez sok sikert, a meccshez jó szórakozást kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,