Sportfogadás tippek: Real Madrid - Valencia

2012-08-19
A spanyolok szokatlanul korán bekezdtek. A szokásos balhé is elmaradt a TV társaságok és a klubok közt, így már augusztus közepén láthatunk mérkőzéseket a világ legerősebb bajnokságából!

Real Madrid-Valencia

Tipp: 2.5 gól felett

Odds:1.45

Iroda:Unibet

Kezdés: ma 19:00

Csapjunk is bele, nézzük meg, mi történt a holtszezonban. Ami a vendégeket illeti, igencsak nagy volt a mozgolódás. Eleve ki kell emelni, hogy Unai Emery távozott a kispadról a Szpartak Moszkvához, az új tréner pedig Pellegrini lett. A játékoskeret is átalakult. Jött Nelson Valdez, akit talán a Dortmundból ismerhetünk igazán, jött Joao Pereire és Gago a Realból, Guardado, és nagyjából ennyi. Viszont távozott Dominguez, Jordi Alba, Dealbert, Topal, Bruno, Aduriz és Maduro.

Azért ütős kis csapat lesz ez idén is, céljuk a 3-4. hely megszerzése. Ha nem súlytja őket nagy sérüléshullám, ott lehetnek a két óriás mögött. Rögtön egy rangadóval kezdenek, ráadásul idegenben, aminek az egyetlen pozitívuma, hogy nincs veszíteni valójuk, és ha kikapnak, legalább túl lesznek rajta.

A Valencia várható kezdője a következőképpen nézhet ki ma este:

Várható kezdő: Alves - Pereira, R. Costa, Rami/Ruiz, Mathieu - Gago, T. Costa - Feghouli, Jonas, Guardado - Soldado (Canales, Banega és Guaita sérült!)

A Real és 'Only One' címvédésre készül! Mou és csapata nem mozgolódott a piacon. Két kiegészítő ember érkezett, és pár peremember távozott, mint az említett Gago pont a Velnciához igazol, vagy eligazolt például Hamit Altintop is, aki szinte semmit sem játszott a Realban, ellenben spanyol bajnok lett...

A Real tehát nem igazolt komoly nevet, de nem is volt rá szükségük. A Real kész csapat, és idén is nagy harcban lesznek a Barcával, ez nem kérdés.

Ma este erőt fognak demonstrálni. Míg náluk az állandóság az úr, addig mai ellenfelük csak keresi önmagát, keresni fogják a játékukat, ami már Emery alatt sem mindig volt meg. A Real és a Valencia tavaly a Bernaubeuban nagy meglepetésre 0-0-át játszott, de ez majdnem annyira ritka, mint a fehér holló, vagy a piros hó. Ha megnézzük, hogy előtte 3-2-es és 6-3-as meccseket játszottak, már sejthetjük, hogy mire számíthatunk, ha leülünk megnézni a mérkőzést.

A Real ott fogja folytatni, ahol tavaly abbahagyták. Megalkuvást nem tűrő totális futball, és nem kérdés, hogy valósággal földbe fogják döngölni a Valenciát. Tippünk 4-0, vagy 4-1.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,