Sportfogadás tippek: Real Madrid - Sporting Lisszabon

2016-09-14
Tegnap a Barca 7-0-al küldte haza a Celticet. Ma a Real Madridon a sor, hogy széppé varázsolja az esténket.

Real Madrid - Sporting Lisszabon

Online Sportfogadás tipp:

Unibet odds: 2.00

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

A Barca tegnap 7-0-ra nyert, megsemmisítette a Celtic csapatát. A Sporting klubszínei is hasonlítanak a Celticéhez, és lehet, hogy az eredmény is hasonlítani fog.

A Real Madrid remek formában van, Ronaldo ismét egészséges, és Benzema is játékra kész már. Csak Zidane döntésén múlik, hogy összeáll-e a BBC, avagy Morata kezd Bale és CR7 között.Középen Casemiro mellett Kroos és Modric, hátul pedig Pepe és Ramos középen, Carvajal és Marcelo széleken játszik.

Tegnap a Madrid nagy riválisa, a Barca hetet vágott, Messi triplázott, Suarez kettőt jegyzett. Ronaldo sem maradhat le! Egyébként a BL-ben a legtöbb gólt Ronaldo lőtte (93-at), de Messi közelít, (83 gólja van a tegnapi hárommal)

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Ronaldo lövőkedvét ismerjük, és azt is, hogy ő azért a kaput telibe szokta verni. De nemcsak CR, Bale is tudja, hogy lövésből lesz a gól. Morata ha lehetőséget kap, szintén bizonyítani akar majd. A mi tippünk tehát, hogy legalább 8 kaput eltaláló lövése lesz a Madridnak. A madridi srácok vallják, hogy lövésből lesz a gól, és kísérleteznek is becsülettel. A Sporting pedig vagy állja a nyomást, vagy nem. Inkább nem.

Az unibet előbb-utóbb módosít a szorzón, ezért a tippért tutira nem kapunk 2.00-es oddsot sokáig, úgyhogy nem is húzzuk az időt!

Várható kezdőcsapatok:

Real: Casilla-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Bale-Ronaldo-Morata(Benzema)

Sporting: Patricio-Pereira-Semedo-Coates-César-Martins-Silva-Carvalho-Campbell-Dost-Ruíz

Címkék: sportfogadás, tipp,