Sportfogadás tippek: Real Madrid - Sevilla

2013-10-30
Tegnap a Barca lazán elintézte a Celta Vigo együttesét. Ma a Királyiakon a sor, hazai pályán nem jelenthet nekik gondot a Sevilla legyőzése.

Real Madrid - Sevilla

Tipp: Real Madrid győzelem

Odds: 1.18

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Real Madrid a hétvégén kikapott az el Clásicón, ezzel a zakóval pedig picikét lemaradt a Barca és az Atleti mögött. Ma mindenképp nyerni kell hazai pályán, újabb pontvesztés most nem fér bele. A Sevilla vendégségben igencsak harmatos hosszú idők óta. Nem kevesebb, mint 22 idegenbeli bajnoki óta nem nyertek idegenben, ami elképesztő. Képtelen nyerni, és ennek senki sem tudja az okát. Legutóbb a Valladolid ellen is vezettek még a 80. percben 2-0-ra, de mégis 2-2 lett a vége. Meg van átkozva az andalúz csapat. Pedig ha néha-néha nyernének a RSP-n kívül, simán versenyben lennének a negyedik, BL indulást jelentő helyért.

Az andalúzok ma a Bernabeuben vizitálnak. Ott, ahol legutóbb 4-1-re kapott ki  Emery csapata. Egyébként is megy a Realnak a Sevilla ellen, 2011-ben a Ramon Sanczeh Pizjuánban kétszer is hatot vágott a Real a Sevillának.

Ma is megszórják Ronaldóék a Sevillát, ki kell engesztelni a szurkolókat a Barca elleni zakó után. A vendégeknél nem lesz ott a védelemben Fazio, ami méginkább megkönnyíti a Real játékosainak dolgát. A Madrid Ronaldo oldalán lehet majd veszélyes, CR7 ugyanis Diego Figueirasszal kerül majd szembe. Di Maria azért Morenóval jókat birkózik majd, de CR7 bohócot fog csinálni a Sevilla védelméből.

Fontos meccs ez a Madridnak, fontosabb, mint a jövő heti BL mérkőzés. Mindent bele fognak adni a Blancók, a Sevilla játékosai pedig újra lógó orral távoznak majd a Bernabeuból.

A Real Madridból is hiányzik majd egy védő, nevezetesen Ramos, aki húzódás miatt hagyja ki ezt a bajnokit. A ő hiánya viszont aligha befolyásolja a tippünket.

Tény, hogy nem a világ legbonyolultabb tippje, de nem is kell ezt mindig túlgondolkodni! Ez az átalakulófélben lévő Sevilla nem lehet ellenfele egy motivált Real Madridnak.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,