Sportfogadás tippek: Real Madrid - Sahtar Donyeck

2015-09-15
Kedden kezdődik a buli a BL-ben, ez a nap pirosbetűs ünnep a sportbarátoknál. Ilyenkor persze a sportfogadás is új lendületet kap, érezhetően többen lesznek a lottózókban, de az online irodák forgalma is nagyobbá válik. Kezdődjön tehát a BL 2015/16-os szezonja, mi pedig nézzük a keddi Real Madrid-Sahtar Donyeck meccs előzetesét

Real Madrid - Sahtar Donyeck

Tipp: Kaput eltaláló lövések száma: 9.5 felett

Odds: 1.72

Iroda: unibet

Kezdés: kedd 20:45

 

A Real Madrid az a csapat, ahol minden évben úgy vágnak neki a szezonnak, hogy meg kell nyerni a bajnokságot, és persze a BL-t is. Hol egyik, hol másik össze is jön... Idén sincs ez másként, és a Real-fanok bíznak benne, hogy a BL-rajt jobban sikerül, mint a bajnoki rajt a Gijon ellen.

Hétvégén, az ún. főpróbán a Madrid 6-0-ra nyert a Cornellában az Espanyol ellen, Ronaldo egymaga öt gólt vágott, de sokat köszönhet a társainak, többek közt annak a Bale-nek, aki idén igazi vezére eddig a Blancóknak. Benitez és a szakmai stáb a nyáron biztosította, hogy szükség van rá, sőt azt mondták neki, hogy Ronaldo sem örök, és a jövő Real Madridja majd rá épül. Bale-nek sem kellett több, szárnyal a srác a válogatottban és a Madridban is. Ronaldo meg lőtt öt gólt, nincs miről beszélni!

A Madridnál megsérült James, nem játszhat a nyáron igazolt Danilo sem. A hazai kaput Navas védi, előtte a Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo négyes. Középen Kroos és Modric, a kreatív zónában Bale, Isco és Ronaldo. Az ék pedig Benzema lesz, de könnyen lehet, hogy a meccs ismét Ronaldóról és Bale-ről szól majd.

A Sahtar Donyeck a nyáron gyengült, Luis Adriano és Douglas Costa is eligazolt. Két olyan kreatív labdarúgó, akik meghatározták a Donyeck játékát az elmúlt időszakban. Ma a Sahtar a Pyatov-Srna-Rakitskiy-Kucher-Azevedo-Fred-Stepanenko-Marlos-Teixeira-Taison-Gladkiy-féle 11-gyel lép pályára. Alapvetően nem egy gyenge csapat, de ma a Real Madrid lesz az ellenfél. Benne van, hogy a brazilok egy-egy veszélyes kontrát összehoznak, benne van, hogy gólt, vagy akár gólokat lőnek. Ugyanakkor elnézve a Madridot, James nélkül is képes lehet megsemmisíteni az ukrán együttest.

A mi tippünk mára, hogy ezen a Real-Sahtar meccsen min. 10, kaput eltaláló lövést látunk. Hogy a lövések hány %-a lesz gól, az itt lényegtelen, a lényeg, hogy a lövés kaput találjon. Két őszinte csapat találkozik, a Real nagyon gólra-törő játékkal bír, és a Sahtar csapata is pontosan tudja, hogy ennek a meccsnek nem favoritja, a továbbjutáshoz szükséges pontokat nem a Bernabeuban fogja összehozni. Nyomás nélkül játszhat a donyecki együttes is, félidőnként 2-2 kapuralövést bőven összehozhat az ukrán együttes is. De itt simán benne van a pakliban, hogy a Real Madrid csapatától megkapjuk a 10 kaput eltaláló lövést, csak Ronaldo egymaga vagy 5-6 alkalommal célba veheti Pyatov ketrecét. Aztán , ha célba veszi, őt ismerve el is találja...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,