Sportfogadás tippek: Real Madrid - Real Sociedad

2017-01-29
'Királyi' csapatok csapnak össze vasárnap este a Bernabeuban. A Sociedad jól szerepel idén, közel sem lefutott ez a találkozó, mert bármennyire is mondogatja Zizou, hogy nincs baj, itt baj van!

Real Madrid - Real Sociedad

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.61

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: vasárnap 20:45

 

A Real Madrid nincs ó formában. Fáradt a csapat, fásult a madridi társaság. Ez bizony hullámvölgy, és itt nem feltétlenül a Copa del Rey-ből való kiesésre kell gondolni. Utolsó 5 tétmérkőzése közül egyet nyert meg a Madrid, de azt is épphogy, nagyon szűken 2-1-re hazai pályán a Malaga ellen.

Baj van, mert sokan nem bevethetőek, így Zidane még pihentetni sem nagyon tud senkit. Marcelo és Carvajal kiesett, a két szélső védő védekezésben és támadásban is nagyon hiányzik. Ráadásul egyszerre esik ki mindkét játékos... Nacho és Danilo pedig nem ugyanaz. Nincs még Pepe sem, így Ramos és Varane mindig pályán van. Ramosra visszatérve ok, hogy mindig gólt fejel, de ez kritika a támadók felé. James, Isco és Modric szintén maródi, nincs Bale sem. Ronaldo erőlködik, Benzemának sem megy a játék...

A Real legnagyobb esélye a gólra, ha Kroos a labda mögé áll, és valahogy próbálja megtalálni a sűrűben Ramost...

A Sociedad elveszítette a Barca elleni kupameccseket, de ez benne volt. Viszont bajnokikon hasít a baszk csapat, az utolsó 5-ből 4-et meg nyert! Veláék mindig felszívják magukat a nagyok ellen. Ráadásul a Sociedad most érzi, hogy a Real Madrid fogható, mindent bele fog adni a vendég-csapat (is), hogy nyerjen, hogy gólt, gólokat lőjön.

A végére pedig egy elképesztő statisztikai adat: A két együttes utolsó 14 bajnokiján a vendégségben játszó csapat mindig lőtt legalább egy gólt. Fura lenne, ha a Sociedad pont most nullázna, amikor a Real védelmének minimum fele, da ha Pepét is nézzük, 75%-a hiányzik. Aztán a Real Madrid is betalál vélhetően hazai pályán. Ronaldo azért még mindig Ronaldo, de ha nagy a baj, majd jön Ramos!

Címkék: sportfogadás, tipp,