Sportfogadás tippek: Real Madrid - Real Sociedad

2013-11-09
Szokatlanul korán, már szombaton 16:00 órától összecsap egymással a Real Madrid és a Real Sociedad. A két Királyi csapat mostanában nem tud unalmas meccset játszani, ráadásul a Madrid legutóbbi meccsei igencsak gólgazdagra sikeredtek!

Real Madrid - Real Sociedad

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Gólgazdag mérkőzésre számíthatunk. Röviden ennyi.

Persze van mibe kapaszkodni, és alaposan meg lehet indokolni ezt a tippet, így ezt is tesszük. Szóval ez a két csapat az utóbbi években rendre megszórja egymást. Ugye a Madrid általában jó csapat, a Sociedad viszont csak az utóbbi években nőtt fel ismét a legnagyobbakhoz. Régebben azért ők is nyeregettek ezt-azt, de most újra ott vannak Spanyolország legjobb csapatai között. Ennek a két együttesnek az utolsó öt egymás elleni meccsén 4.66 gól esett átlagban

A Real védelezése botrányosan gyenge. Ha ez nem lenne elég, akkor ehhez jön még az, hogy Ramos most tölti le eltiltását, Marcelo pedig a hírek szerint sérült. Ez csak azért fura, mert Coentrao is. Carvajal és Arbeloa szereplésével a szurkolók elégedetlenek, és Varane sincs formában, ezt láthattuk a Juve elleni BL-meccsen.

Szóval a Real védekezése botrányos. A Sociedad egy nagyon kreatív futballt játsszó csapat. A Real Madrid ellen mindig nagyon pörögnek, ráadásul egyre jobb formában a csapat. A BL valószínűleg elúszott, de a bajnokikon már tavalyi önmagukat idézik, és a sérültek is felépütek egy-két kivételtől eltekintve. Griezmann, Zurutuza, Vela és Agirretxe játszhat, márpedig ennél ütősebb támadó zónát Arrasete mester nem nagyon rakhatna össze.

Tavaly a Bernabeuban 4-3-ra nyert a Madrid, a baszkok viszont otthon 3-3-at játszottak a Madriddal.

Nagyon jó kis meccs lesz ez a mai is, egy-egy gólt biztosan láthatunk mindkét csapattól!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,