Sportfogadás tippek: Real Madrid - Real Betis

2017-09-20
Ronaldo visszatér, este már pályára léphet bajnokin is eltiltása után, és Messi nyomába eredhet, ami a góllövést illeti. A Betis legyőzése nem jelenthet problémát, az andalúz együttes idén mindkét idegenbeli bajnokiját elveszítette.

Real Madrid - Real Betis

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3.5 felett

Unibet odds: 1.48

Kezdés: szerda, 22:00

 

A Real Madrid a maximálisan begyűjthető a 12 pontból 4-et elveszített, többet egy ideig aligha szeretne. Pláne nem szeretne, mivel a Barcelona hasít, meccsről-meccsre jobb, Messi pedig ontja a gólokat. A Barca ásza 9 gólnál tart négy forduló után, szóval Ronaldónak is el kell kezdeni a termelést.

A Madrid e találkozó után hétvégén majd az Alvéshez utazik, amely együttes még nem szerzett pontot, sőt gólt sem lőtt. Szóval vélhetően ma a Betis ellen otthon Zidane egy erős kezdőt küld pályára, aztán hétvégén majd több klasszis pihenőt kap, szem előtt tartva BVB elleni BL mérkőzést.

A Real Madrid mai ellenfele a Betis, amely együttes otthon kétszer nyert, idegenben kétszer veszített. Az andalúz együttes hétvégi fellépésén otthon fogadja a Levantét, ha úgy adódik, hogy a Madrid mondjuk lő egy-két korai gólt, akkor a zöld-fehér mezes együttes nem fog megfeszülni, és a hétvégi összecsapásra tartalékol.

Benzema és Kovavcic nem játszhat a Madridban, de visszatér Ronaldo, és őt elég jól ismerjük, addig nem nagyon áll le, amíg 2-3 gólt nem hoz össze. Mögötte ott lesz Marcelo, aki szintén sokat segít a támadások felépítésében.  A 'nagy' csapatok, mint a Real Madrid is, bővebb kerettel bírnak, és hozzá vannak szokva ahhoz, hogy hétközi meccsen is pályára kell lépni. Jó esély van rá, hogy idén először látunk igazi gálát a Madridtól!

Egyébként a góloknak kedvez, hogy idén Q. Setien a Betis mestere, aki a támadó foci híve. A Real ellen sem úgy áll majd oda a sevillai együttes, hogy minél kisebb zakót szedjen össze. Idegenben is vállalja a 4-3-3-as felállást, amiben persze benne van, hogy a Betis alaposan meg lesz tömve, de az is, hogy 1-2 gólt sikerül összehozni. Jó kis csörte lesz, a négy gól a minimum, amit várunk, de inkább 5-6 találat az, ami reális.

Címkék: sportfogadás, tipp,