Sportfogadás tippek: Real Madrid - Rayo Vallecano

2014-03-29
Két vereség után ma este a Real Madrid a Rayót látja vendégül a Bernabeuban. Gólokban és látványban sem lesz hiány, garantáltan érdemes lesz ébren maradni.

Real Madrid - Rayo Vallaecano

Tipp: Real madrid nyer és több, mint 2.5 gól születik a meccsen

Odds: 1.22

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 22:00

 

Érdemes ébren maradni, mert ez a meccs olyan lesz, mint egy 90 perces hosszabb összefoglaló. A Real Madrid kikapott a Barcától, majd a Sevillától is. Mindkét zakó fájó volt, a Madrid már nem a saját kezében tartja a sorsát.

Persze semmi sem dőlt még el, van forduló bőven, de ha bajnok akar lenni a Madridl, meg kell vernie a Rayót. Sőt az sem árt, ha alaposan kitömi, mert simán lehet, hogy a gólkülönbségnek is lesz szerepe a végelszámolásnál.

Azt talán írni sem szükséges, hogy mennyivel jobb a Real a Rayónál. Nem kicsit. Egyébként pedig a Real a Sevilla valamint a Barca ellen sem játszott rosszul, sőt a Sevilla ellen végig irányította a meccset, csak Bacca két kontra végén lőtt két gólt, a Real mezőnyfölénye pedig meddő volt.

Ma otthon kitömik a Rayót, és szurkolnak, hogy az Atleti pontokat veszítsen Bilbaóban, a Barca pedig a katalán rangadón.

Várható kezdők:

Lopez-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Xabi Alonso-Modric-Bale-di MAria-Ronaldo-Benzema

Rubén-Arbilla-Zé Castró-Galvez-Rat-Trashorras-Saúl-Rochina-Bueno-Igao-Larrivey

A Madridba visszatér Ramos és di Maria, a Sevilla elleni találkozón nagyon hiányzott mindkettő. Igazából ez az a tipp, amelyet nem szabad túlgondolkodni. A 3.5 gól fölötti változattal is jönni fog, de aki nagyban játszik, annak ezt 1.22-ért nem lehet kihagyni.

Címkék: sportfogadás, tipp,