Sportfogadás tippek: Real Madrid - Osasuna

2014-01-09
Ami működik, azon nem igazán kell változtatni. Ez a mai jelszavunk, és nagyon reméljük, hogy a Real Madridnak is! A Királyiak ma este az Osasunát fogadják a Copa del Rey nyolcaddöntőjének odavágóján.

Real Madrid - Osasuna

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

A Real Madridnak van elszámolni valója az Osasunával szemben. A bajnokin ugyanis Pamplonában az Osasuna döntetlenre kényszerítette a Realt, ráadásul azon a meccsen a spori is a navarrai csapattal volt, hisz a Realnak egy jogos büntetőt elfelejtett befújni, aztán Ramost jogtalanul kiállította. A madridi csapat ma este meg akarja semmisíteni az Osasunát!

Az pamplonai csapat egyébként tipikusan hazai pályás társaság. Spanyolországban óriásölőknek is nevezik ezt az együttest, mert gyakran veszít pontot ellenük a Barca és a Real. Idegenben viszont gyámoltalanul nyuszi az Osasuna, közel sem képesek arra, amire otthon.

A Bernabeuba sem nyerni jár. Legutóbb 4-2, azelőtt 7-1 lett a vége a Real Osasuna meccseknek, de 2012 decemberében Pamplonában is 5 gólt vágott a Real. Az a Real, amely csapat hétvégén nagyon nehezen indult be. Bajnokin 3-0-ra megverték a Celtát, de a vigói csapat a 67. percig tartotta magát. Aztán azért beindult a Real henger, és nagyon sima 3-0 lett a vége, persze csak ránézésre.

Ma sokkal könnyedebb hazai siker a tippünk. Ancelotti pihentet is meg nem is, a hírek szerint a következő 11-et küldi pályára ma este:

Casillas-Arbeloa-Nacho-Ramos-Marcelo-Illara-Modric-Bale-Isco-Ronaldo-Jesé

Azért ez nem egy tartalékos csapat, sőt talán majdnem erősebb, mint a hétvégi kezdő. Jese simán jobb, mint Benzema, Casillas, Nacho és Bale pedig csak erősítés.

A vendégeknél Javi Garcia szintén próbálja majd pályára küldeni a legjobbjait, de a nagy pofont így sem ússza meg a pamplonai együttes. Ráadásul valószínűleg felmérték az esélyeket, és könnyen lehet, hogy a csapat már a hétvégi bajnokira készül, ott ugyanis a Betis lesz az ellenfél. Az kőkemény kiesési rangadó, ott amelyik csapat nyerni tud, az nagyon boldog lesz! Punalék ma este nagyon ki fognak kapni, semmi sem mentheti meg az Osasunát a 3-4 gólos zakótól!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,