Sportfogadás tippek: Real Madrid - Manchester City

2016-05-04
A City-Real párharc odavágója talán minden idők leggyengébb BL-elődöntője volt. Kizárt, hogy a mai meccs is unalomba fullad, pláne, ha CR7 valóban kezdeni fog!

Real Madrid - Man. City

Tipp: Real Madrid góljai 1.5 felett

Odds: 1.55

Iroda: unibet

Kezdés: szerda: 20:45

 

Az odavágó talán említést sem érdemel. A Real Ronaldo nélkül nem volt az igazi, a City pedig úgy ab ovo nem volt az igazi.Fogadkoztak a Man. City játékosai, hogy itt az esély, meg hasonlók, de óvodás kis együttes ez itt a top4-ben, ha a másik háromra nézünk. Touré mellett Silva is kidőlt, így megint de Bruyne vállait nyomja a teher, neki kéne valamit alkotni, mint a PSG ellen.

Igen ám, de egy normális akciót nem tudtak vezetni hazai pályán, mi lesz a Bernabeuban? Ez a City nem rossz csapat, de az is csoda, hogy a top4-be befért idén. Ha a Madridnál Ronaldo kezd -márpedig elvileg kezd-, akkor itt a City-nek vége. Benzema nincs, de Lucas, Bale és CR gólokkal fogják sokkolni az angol együttest. Ha játszik Ronaldo, Marcelo is él mellette. Aztán mivel Casemiro nincs, így Isco vagy James játszhat Kroos és Modric mellett a középpályán. Isco és James is kevesebb lehetőséget kap, mióta Zidane irányít, de mindketten maradni és játszani akarnak Madridban. Itt a lehetőség a bizonyításra!

Amúgy az odavágón is a Real volt jobb. Úgy éreztük, jó a Blancóknak az iksz, de olyan tutyimutyi volt a City, hogy Bale és társai érezték a lehetőséget, és bizony voltak helyzetek, kapufáig is eljutott a Madrid.

A Real nem az a csapat, amely a 0-0-át védené. Sokkolni akarja a City-t, méghozzá kb. úgy, mint tette a Wolfi elleni visszavágón. Ha Ronaldo játszik, és bírja is végig, a Madrid tuti eljut két gólig, de ha netán nem vállalja, és Bale lesz a vezér, a Real akkor is más szintet képvisel, és otthon nem picit szokta megszórni ellenfeleit!

Címkék: sportfogadás, tipp,