Sportfogadás tippek: Real Madrid - Malmö

2015-12-07
Ez az a BL-meccs, ahol Ronaldo bebiztosíthatja magának a BL gólkirályi címét! Miért is?

Real Madrid - Malmö FF

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.57

Iroda: winmasters

Kezdés: kedd: 20:45

 

A Real Madrid gálára készül a BL-ben, fel szeretnék tenni a koronát ennek a csoportkörnek a tetejére. Mivel a Madrid fix csoportelső, így nyomás nélkül játszhat kedden, na, nem mintha Ronaldóék megijedtek volna a svéd FF Malmőtől.

A svéd bajnokság hetek óta véget ért, így pedig nehéz fittnek maradni. Ráadásul az edzések intenzitása sem olyan már, mint korábban, vélhetően szinten tartják magukat a svédek, de ennyi, s nem több. Legutóbb is látszott a Malmö csapatán, amikor is a PSG-t fogadták, hogy elég szépen le vannak eresztve a srácok. A PSG végig dominálta a meccset, és simán, 5-0-ra nyert.

Ronaldóék sem fognak cicózni,és ez akkor is igaz, ha a Madridban vélhetően többen pályára lépnek azok közül, akik nem tagjai az alapcsapatnak. De gondoljunk csak bele, egy Kroos-Casemiro csere olyan nagy érvágás Kroos jelenlegi formáját tekintve? Vagy megsínyli a Madrid, hogy Isco játszik James helyén? Vagy ha Bale ül le, és Jesé kezd? Nem valószínű. A védelemben pedig nem nagyon lehet rotálni, és mint tudjuk, Ronaldo az fix játszani szeretne. Neki előre beírhatunk 2-3 gólt, ezt a fásult, tesze-tosza Malmőt ki fogja végezni a Madrid, hisz a svédek teljesen formán kívül vannak.

Ne feledjük, hogy a svéd együttes 4-0-ra kapott ki a Sahtartól, majd ezt követte a PSG elleni 5-0. Ha a tendenciát nézzük, és azt, hogy a Real erősebb a PSG-nél valamint a Donyecknél, és még otthon is játszik, hát itt bőven kinéz egy 6-0. De ha megint leállnak félidőben CR7-ék, a 4-0 akkor is garantált. Egyébként a hírek szerint Bale és Ronaldo is kezd, és az is fix, hogy Benzema is vállal legalább egy félidőt.

Címkék: sportfogadás, tipp,