Sportfogadás tippek: Real Madrid - Malaga

2013-10-19
Utolsó meccsét játssza a Real Madrid a bajnokságban a jövő heti el Clásicó előtt. A nyáron meggyengült Malaga hazai pályán kötelező feladat, de láttuk már a Realt szenvedni gyengébb együttesek ellen is.

Real Madrid - Malaga

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.31

Iroda: FortunaWin

Kezdés: ma 16:00

 

A Real Madrid ebben a szezonban két győzelmet köszönhet a szerencsének, na meg picikét Muniz Fernandez sporinak. Az Elche és a Levante ellen is az utolsó utáni pillanatokban szerezte meg a Real a győztes gólt. Itt az ideje, hogy egy picikét nyugodtabb bajnokit játszanak, egy olyat, ahol a hajrába fordulva már nem kell a hajukat tépkedni a madridistáknak.

Jó hír, hogy Bale is felépült, tehát ha Ancelotti úgy akarja, akár ma pályára léphet.

A Malaga a FIFA játéknapok miatt szünet előtti utolsó bajnokiját hazai pályán bukta el az Osasuna ellen. Nagyon gyengén muzsikáltak az andalúzpk, az Osasuna pedig meglepően bátran játszott, és Oriol Riera góljával be is húzta a meccset 1-0-ra.

Ma sem lesz könnyű dolguk a vendégeknek, a Realnak ezt a meccset kötelező behúzni. Ha itt nincs meg a 3 pont, és netán a jövő heti Barca elleni bajnokit is bukják, még az Atletico Madrid is elhúz tőlük, nemcsak a katalánok.

Ronaldo a legutóbbi VB selejtezőn nem játszott, így ő egész biztosan frissen lép pályára, bár ha volt dícsérhető játékosa a Madridnak, az talán pont CR7. Az említett két neccses meccsen a portugál zseni lőtte a győzelmet jelentő gólokat, ha ő nincs, a Real már most búcsút mondhatna a bajnoki címnek.

A Bernabeuban a meggyengült Malaga nem okozhat gondot a Madridnak. Ugyanakkor az benne van a pakliban, hogy Portilloék is lőnek gólt, vagy gólokat, de az is biztos, hogy a Jesus Gamez-Angelieri féle védelem többször mattolva lesz!

Ez a két csapat rendre gólgazdag meccsel szórakoztat minket, az előző szezonban például 13 gól született a két bajnokijukon.

Sok sikert kívánunk mindenkinek, nyerjünk sokat ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,