Sportfogadás tippek: Real Madrid - Malaga

2013-05-08
A Copa del Rey fináléja miatt a Real Madrid és az Atletico Madrid előrehozott bajnokikat játszik ma este. A 'tico a Celta Vigo ellen, a Real pedig a Malaga ellen lép pályára. Mi az utóbbi találkozóval foglalkozunk

Real Madrid - Malaga

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

Legyünk őszinték, ez a találkozó igazából a presztízsen kívül semmiről sem szól. A Real Madrid betonbiztos második, és automatikus BL induló, míg a Malaga hiába küzdene, az UEFA nem engedi őket indulni jövőre európai kupasorozatban anyagi okok miatt.

Mourinho aligha lesz a legbüszkébb a Realnál eltöltött időszakára. Egy bajnoki cím, amire azért tényleg szívesen gondolhat majd vissza, de mind az Internél, mind a Chelseanél, sőt még a Portonál is sikeresebb éveket töltött el. Ez a Real már nem Mourinho csapata, gondoljunk csak vissza a Valladolid elleni hétvégi bajnokira, szinte végig egykedvűen nézte a találkozót. Sőt a hírek már arról szónak, hogy a legutóbbi edzésen nem is szólt játékosaihoz, valószínűleg alig várja, hogy véget érjen a szezon. Nincs összhang a Realnál, de az vitathatatlan, hogy a Madridot klasszisok alkotják.

Márpedig a tippünk az, hogy a Real és a Malaga is lő gólt. A Madrid biztosan nem a legideálisabb összetételében lép pályára, de CR7 játszani fog, ahogy Özil és di Maria is játékra kész. A két csatár közül is játszik valamelyik, és ha van esze a madridi vezetőknek, akkor Higuain kezd. Elvileg őt akarják elpasszolni, így nem ártana, ha játszana egy-két jó meccset, hogy pár millió Euróval többet kérhessenek el érte...

Ez a Madrid már nem Mournho csapata, de világsztárok gyülekezete. Ha a csapat és az edző közt nincs is minden a rendben, a pályán a játékos csak azzal foglalkozik, hogy a legjobbját nyújtsa, és nyerjen a csapat. Özil, CR7 és di Maria gondoskodik majd a Real góljáról, ezt a triót azért nem könnyű megállítani a Bernabeuban.

Viszont az is biztosnak tűnik, hogy a Malaga együttese is gólt fog szerezni. Induljunk csak ki abból, hogy a Valladolid is bevette Lopez kapuját háromszor, a rendező minden kapott gól bevágta a mélabús Casillast, ahogy a padon próbál a kapucnija mögé rejtőzni, mintha ő tehetne a bekapott gólokról.

A Malaga és a Valladolid játékstílusa egyébként nem sokban tér el, mindkét csapat szereti a földön járatni a labdát, kreatív támadójáték jellemzi ezeket a csapatokat. Viszont a Malaga egy szinttel feljebb van, mint a Valladolid, ezt idén a BL-ben is bizonyították.

A bajnokságban már nem pörögnek, hisz igazából sok értelme nincs, úgysem indulhatnak el a BL-ben. Otthon saját közönségük előtt azért nyeregetnek, de idegenben nem mindig szakadnak meg a malagai focisták. Igen ám, de a Real elleni meccs az olyan, amire Joaquinék összekapják magukat, és ismét megmutatják országnak-világnak, hogy milyen erőt is képvisel a Malaga valójában. Legutóbb andalúz testvérüknek, a Granadának leadták a három pontot, hisz a Granada a bennmaradásért küzd, ma viszont a győzelemért játszanak.

Idén hazai pályán a Malaga már megtréfálta a Madridot, Isco, Joaquin és Santa Cruz bolondot csináltak a Real védelméből, és nyertek is 3-2 arányban. A szezon egyik legjobb meccse volt, a Malaga pedig nem szerencsével nyert, egyszerűen lefocizta a Real Madridot.

Ma is van esélyük az andalúzoknak a győzelemre, de ha nem is sikerül az ismétlés, Lopez kapuját biztosan beveszik a vendégek. Ramos továbbra sincs, de nincs Marcelo és Arbeloa sem. Lyukas lesz tehát a védelem, amit Iscoék ki is fognak használni. Ez a Malaga azért egy egy igencsak ütőképes csapat, a Madrid ellen pedig ismét bizonyítani szeretnének.

Jó kis gólgazdag, szórakoztató meccsre van kilátás, ahogy ősszel, úgy ma is várhatunk vagy 4-5 gólt. A Malaga és a Real gólzáporos találkozókat szokott játszani egymás ellen, márpedig a körülményeket figyelembe véve erre most is jó esély kínálkozik!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,