Sportfogadás tippek: Real Madrid - Levante

2015-10-15
Az Eb-selejtezők után hétvégén már ismét a klubfocié a főszerep. Itt az ideje picikét előre tekinteni, már csak azért is, mert csütörtökön nem nagyon találni olyan sporteseményt, melyre fogadni érdemes.

Real Madrid - Levante

Tipp:: Real Madrid góljai: 3.5 felett

Odds: 2.10

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 16:00

 

A spanyol élcsapatok eléggé döcögősen kezdtek. A Valencia és a Sevilla teljesítményét értékelni sem nagyon lehet, de előbb-utóbb magukhoz térnek majd. Ugyanakkor a top3, az Atletico, a Barca és a Real Madrid is csak bukdácsol. A Real Madridnak már három döntetlenje is van, és ha azt nézzük, hogy hét meccsből, akkor bizony nem áll jól a Blancók szénája. Az Ronaldóék szerencséje, hogy a Barca is botladozik, legutóbbi három találkozójából kettőt is elveszített a katalán együttes.

Mind a Madridot, mind a Barcát komoly sérüléshullám zavarja. A Madridnál pl. James, Ramos, Modric, Cherysev Carvajal, Benzema és Danilo is sérült, de korábban Bale is hagyott ki meccseket. Persze a keret erős, és hétvégén 'csak' a Levante vár a Madridra. Az egyetlen jó hír, hogy Pepe ismét játékra kész!

A valenciai Levante nem az a csapat, amely sok gondot tudna okozni a Reálnak. Korábban, amikor még Navas ott védett, más volt a helyzet, de Navas már a Real Madrid kapuját védi. A Levante pedig sodródik a kiesés felé.

A Barca is egy csapatot szórt meg idén, az is a Levante volt. Egy félidőt még kihúzott valahogy a Levante, aztán a második félidőre teljesen szétesett a csapat. Ismerve a Madridot, és tudván, hogy már három ikszet is összehoztak, nem nagyon fognak várni Ronaldóék a góltermeléssel. Sőt nagyon is valószínű, hogy már az első félidőben gólokkal terhelik meg a Levantét, hisz jó lenne a PSG elleni BL-meccs előtt, ha a 2. félidő csak arról szólna, hogy sikerül-e gólokat lövetni Ronaldóval.

Várható kezdőcsapat a Levante ellen: Navas-Arbeloa-Pepe-Nacho-Marcelo-Kroos-Casemiro-Bale-Isco-Ronaldo-Jesé

Azért ez nem egy gyenge kezdő. Mondjuk a védelem nem az igazi, de nem is rossz. Spanyol, portugál és brazil válogatottakról beszélünk, igen sok csapat elfogadná ezt a védelmet! Casemiro beérett, jót tett neki a Portónál eltöltött időszak. Kroos világbajnok. Bale és Ronaldo széleken világklasszis, Isco elképesztően játszott Ukrajnában. Jesé pedig gólokat lőhet, bizonyíthat Beniteznek. Vagy ha valóban távozni akar, akkor picikét felsrófolhatja vételárát, jövőbeli fizetését...

A Real üzenni fog a PSG-nek, a Levante a kicsit tartalékos Blancók ellen sem fogja megúszni a KO-t!

Címkék: sportfogadás, tipp,