Sportfogadás tippek: Real Madrid - Legia Warsaw

2016-10-17
A BL-ben nem nagyon szoktunk hozzá, hogy egy csapat győzelme mindössze 1.03-as szorzóval fizet, ám a Real-Legia meccsen ez a helyzet állt elő. Nikolicék rendesen ki lesznek csipkézve, és könnyen a Malmö sorsára juthatnak.

Real Madrid - Legia Varsó

Online sportfogadás tipp: Real Madrid góljai 3.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Legia nincs jó formában. Nikolicsék ráadásul idegenben még saját átlagukhoz képest is gyengébbek, utolsó 4 tétmeccsük közül idegenben mindössze egy ikszre, és három zakóra futotta. A lengyel élvonalban csak a 12. helyen áll a Varsó (16 csapatból), szóval a forma pocsék.

A Real Madrid a sok remije után hétvégén ismét nyerni tudott. A Betis otthonában nyert a Fehér Balett 6-1-re, ami nem semmi. A Betis idegenben bele-belenéz nagyobb pofonokba, otthon hatot nem sűrűn kap. Most kapott. Gyönyörű gólok születtek, Ronaldo is betalált (a hatodikat lőtte), és tényleg úgy funkcionált  a Madrid, ahogy kell.

A BL-ben a Legiának két veresége van. A hazai 0-6 a Borussia ellen elég ciki volt, de a Sporting elleni 2-0-ás zakóra sem lehetnek büszkék a lengyelek. Madridban a túlélés a cél, de ismerve a Reált, és azt hogy Ronaldóék nem szoktak kegyelmezni a kicsiknek, komoly pofon lesz ennek a vége.

Talán a Legia nem jut a Malmö sorsára, hisz tavaly decemberben a svéd együttest 8-0-al küldte haza a Madrid, de ha abból indulunk ki, hogy a Varsó otthon kapott ki 6-0-ra a BVB-től, nem elképzelhetetlen a 8-0 sem.

Ronaldo ezen a találkozón komoly lépést tehet a gólkirályi címe felé. Bajnokikon eddig két dugója van, reálisabb, hogy a BL-ben alkot maradandót ismét. Most megszórhatja magát CR7, a mesterhármasa még 4-szeres pénzt sem fizet. Ez is jelzi, mekkora tömésre számítanak a fogadóirodák.

Itt gálára számít a világ, és a világ megkapja a gálát. A Betis ellen lőtt hatos előre jelzi, mi is várhat a Legiára. Egyébként pedig fontos szerepe lehet a gólkülönbségnek is, szóval nem árthat a jövőre nézve, ha a Blancók jól megszórják Pazdanékat.

Az általunk tippelt 4 hazai gól a legalja, könnyen lehet, hogy már félidőre összejön. Ha Ronaldónak jó napja lesz, talán egymaga meglövi a négyet. Valószínűleg egy sokáig emlékezetes meccset produkál majd a két együttes, aki teheti, ne hagyja ki. És ki tudja, talán Nikolics is megvillan, bár erre az esély csekély, még az sem biztos, hogy kezdeni fog. Ami biztos, hogy a Legia nyeli majd a gólokat, csak győzzük számolni!

Tipp: 7-0

Címkék: sportfogadás, tipp,