Sportfogadás tippek: Real Madrid - Las Palmas

2017-11-05
A Real Madrid nem kényezteti szurkolóit. A Girona elleni 2-1-es zakót követte a Tottenham elleni 3-0. Ha a Las Palmas ellen nem sikerül nyerni, akkor a Barca kb. ünnepelheti a bajnoki címet.

Real Madrid - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: Real Madrid góljai 3.5 fölött

Bet365 odds: 1.61

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Zidane és a Real Madrid még nyáron jól elintézte a Barcát a Szuperkupa meccseken. Talán túlságosan is megnyugodott a Madrid, simán verték a legnagyobb riválist, ráadásul Neymar is eligazolt. A rivális Atleti nem igazolhatott új játékost, tényleg minden szépnek tűnt, aztán jöttek a csúnya meccsek és a pofonok, hazai pályás zakók olyan csapatok ellen, mint a Betis vagy a Girona...

Ronaldónak hiányoznak a régi játszótársak, Pepe, James és főleg Morata. Elvileg amikor Moratát másodszor is eladták a Real vezetői, a spanyol támadó azt mondta, ezt még meg fogjátok bánni. Hát az tuti, hogy a Real vezetősége már bánja, mert Benzema eddig nem az igazi, és már Asensio sem rugdossa a bomba-gólokat. Ronaldo is szenved, szóval van ott baj bőven.

De mikor találjon magára a Madrid, ha nem most. Ha most nem érzik a srácok, hogy itt nem lehet a múltból élni, hogy nem lehet a babérokon ülni, akkor tényleg nagy a baj.

A Las Palmas csapatánál kellemesebb nincs most, amely a Bernabeuba látogathatna. Olyan felhozó ellenfél, boxnyelven szólva. A Kanári-szigeteki együttes a legtöbb gólt kapta a ligában, szám szerint 10 meccsen 25-öt. Régóta nyeretlen, az utolsó 3 meccsén nem úszta meg 3 bekapott gól alatt. A Celta 5-öt vágott a sárga-kékeknek, a Villarreal is eljutott 4-ig, de talán a hazai pályán kapott Depor elleni 3-1-es zakó még fájóbb. Jonathan Viera, Tanane valamint Halilovic nem bevethető vendég-oldalon, a hazai csapatnál egyedül Kovacic, aki tuti nem játszik.

A mi tippünk, hogy a liga legrosszabb védelme ellen Ronaldóék azt az arcukat mutatják, melyet megszokhattunk a korábbi időszakban. A Las Palmas amúgy sem acélos idegenben, de most otthon sem az. Setien mester távozása nagyon érződik, hisz a kapott gólok Setien alatt is jöttek, de akkor a rúgott gólokkal sem volt probléma. Most a kapott gólok száma nőtt, a rúgott gólok száma meg csökkent.

Ez lesz az a meccs, ahol a Real Madrid visszatalálhat a helyes útra. Tipp: 5-0, vagy 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,