Sportfogadás tippek: Real Madrid - Juventus

2013-10-23
Tény, hogy a torinói Juventus nem elsősorban a csatárjátékáról híres. Még csak arról sem, hogy megszórná ellenfeleit, de arra 1.44-es oddos adni, hogy a Juve gólt szerez, elég nagy felelőtlenség a bet365 bukijaitól.

Real Madrid - Juventus

Tipp:A Juventus gólt szerez

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A Juventus hétvégén 4-2-es vereséget szenvedett el a Fiorentina ellen, és sokan egyből borúsan látják a jövőt. Pedig nem kéne. Minden csapat életében előfordul, hogy jön egy rövidzárlat, és az ellenfélnek minden sikerül, míg nekik semmi. Ettől függetlenül Conte csapata nem lett taktikailag éretlenebb. A Juventus egy kegyetlenül erős társaság, és az az igazság, hogy erre a meccsre nagyon összekapják magukat valószínűleg, mert mindenki érzi, hogy a Firenze elleni zakóban sáros. Contétól Pirlón át Buffonig mindenki.

Egyébként visszatérve a bevezetőben említettekre, a Real Madrid sem az a csapat, amely megúszná a meccseit kapott gól nélkül. Idén csak két olyan bajnokijuk volt, ahol nem kaptak gólt. A Levante és a Villarreal kettőt gurított nekik, és főleg a Levantétól volt ciki kettőt benyelni, hisz egy totál impotens társaságról van szó.

A Real védelme igenis sebezhető, csapatvédekezése pedig gyengébb, mint a Juventusé. Csak azért nem lehet védelmeket összehasonlítani, mert Conte 3, míg Ancelotti 4 védővel játszik.

A Juventus a BL-ben ikszelt a Galatával és a Koopenhágával, így nincs más hátra, mint előre, pontokat kell csippenteni a Real Madrid elleni meccsen is oda és vissza.

Hogy ez összejön-e, azaz szerez-e pontot a Juve, az jó kérdés, de az elég valószínű, hogy lőnek gólt. A Real elsősorban kontracsapat még mindig, sőt mióta nincs Özil, méginkább! Engedni fogják azt, hogy a Juve kibontakzzon, a Real nem a letámadás híve, sőt gyakran magukra is húzzák az ellenfeleket. Persze csak időszakokra, hogy aztán jól lekontrázhassák őket.

Ugyanakkor a Juvénak egyszerűen kötelező kockázatot vállalni, és gólokat szerezni, mert kellenek a pontok. Ma Iker Casillas véd, tudjuk jól, hogy milyen helyzetben van. Könnyen lehet, hogy a nagy akarásnak nyögés lesz a vége, a Real kapusa sosem volt még ilyen helyzetben, hogy küzdeni kelljen azért a posztért, ami hosszú évekig egyértelműen az övé volt.

A mi tippünk az, hogy a Juventus szerez gólt, és még az is lehet, hogy nem állnak meg egynél!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,