Sportfogadás tippek: Real Madrid - Getafe

2013-09-22
A Real legutóbb a Villarreal ellen pntokat veszített, ezután tönkreverte a Galatasarayt. Ma vajon melyik arcukat mutatják?

Real Madrid - Getafe

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

A Barca tegnap is nyert, így a Real nem tehet mást, mint győz, és üldözi riválisát. A Madrid hazai pályán ritkán szokott viccelni, ma egy másik madridi csapat, a Getafe is közelről tapasztalja majd meg, milyen erős valójában a Királyi együttes.

Bale hazai pályán is bemutatkozhat, eddig a walesi mindkét meccsén rúgott gólt, jó esély van rá, hogy ma is megvillan. Isco, CR, Benzema is betalána, fesztiválra készül a Fehér Balett. Tavaly a Real 4-0-ra nyert (Ronaldo mesterhármast lőtt), de az azt megelőző két szezonban is 4-4 gólt vágott a hazai csapat.

Ma sem számíthatunk másra, mint Real gálára. Rendkívül erős ez a csapat, dinamikus futballt játszanak, totál eélytelen a Getafe erra is, hogy ez a meccs szoros legyen.

A vendégekhez viszatéret Miku, vágott is kettőt az Osasunának. Igen ám, de ez a meccs nem a vendégek támadójáról szól majd. CR7 gólokat akar lőni, mert a BL-ben triplázott, de a bajnokságban Messi még előtte van. Tegnap a kis argentín csöndben volt, Ronaldo pedig ezt ki fogja használni.

Ez a meccs, ahol felesleges sérültekről, eltiltottakról beszélni. A Madrid a Villarreal elleni pontvesztés után magabiztos győzelmet arat, valószínűleg ma is megrúgják azt a négyet, amit rá szoktak mérni a Getaféra!

Egyszerű, mégis nagyszerű tipp, nem szabad veszni hagyni!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,