Sportfogadás tippek: Real Madrid - Getafe

2015-05-23
A Real Madrid idén csapat szinten semmit sem nyert, de Ronaldo négy góllal előzi meg Messit, így nagyon jó esély van rá, hogy övé lesz az Aranycipő. A Real és a Getafe ma este egy tét nélküli meccsel búcsúztatja a szezont, vélhetően egy gólgazdag, ám kevésbé izgalmas meccsen

Real Madrid - Getafe

Tipp: A Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Real Madrid csapata biztosan a 2. helyen végez. A Getafe biztosan bennmarad, szóval a vendégek számára is tét nélküli a találkozó. Ismerve a szintén madridi Getafét, nem fognak nagy ügyet csinálni a meccsből a játékosok. Vélhetően magasról tesznek arra, hogy hármat kapnak, vagy 6-8 gólt. Igazából semmi sem múlik rajta, legfeljebb egy-két napig emlegetik majd a meccset, de nem több. Ronaldo vélhetően hajtja majd az újabb gólokat, ő azért olyan srác, aki ha pályán van, ritkán tétlenkedik. Ráadásul az, ahogy ő űzi-hajtja az újabb gólokat, valamilyen mértékben a társaknak is lendületet ad. Látják, hogy ha a 'főnök' még sprintel, küzd minden labdáért, akkor egy Iscónak, egy Marcelónak is kötelező hasonló szinten játszani.

A Getafe nem az a csapat, amely nagy ügyet csinál abból, ha kikap. Tudják a srácok, hogy asszisztálnak majd a meccshez, csak arra fognak figyelni, nehogy lesérüljenek, ezen az utolsó, egyébként totál tét nélküli meccsen.

Nagyon óvatos tipp, hogy a Real minimum hármat lő, könnyen lehet itt 5-6 Real-gól, a Getafe sokat nem fog tenni annak érdekében, hogy megakadályozza a hazai gálát. A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas-Arbeloa-Pepe-Varane-Marcelo-Kroos-Silva-James-Bale-Hernandez-Ronaldo. Ha a szezon felejthető volt, legalább a búcsú legyen szép.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,