Sportfogadás tippek: Real Madrid - FC Barcelona

2017-08-16
A Barca a spanyol Szuperkupa első meccsét hazai pályán 3-1-re elveszítette. A Madrid játékosát, Ronaldót öt tétmeccsre eltiltották, így a visszavágón sem játszhat, ettől függetlenül kisebb csoda lenne, ha a katalán csapat el tudná hódítani a Szuperkupát

Real Madrid - Barcelona

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

TippmixPro odds: 1.30

Kezdés: szerda: 23:00

 

A tipp nem szorul különösebb indoklásra. A Real Madrid együttese 67 tétmérkőzés óta mindig lő gólt a meccsein, függetlenül attól, hogy CR7 játszik vagy nem. Sőt emlékezhetünk a tavalyi bajnokságra, ha Ronaldo pihent, még jobban játszott a Real, mint amikor ő is a pályán volt.

A hazai együttes vélhetően így áll fel: Navas-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Modric-Kroos-Casemiro-Isco(Lucas)-Benzema-Bale. Mivel nincs Ronaldo, így vagy jön Isco középre, irányítani, vagy Bale átugrik Ronaldo helyére, és Lucas játszik Bale helyén. De simán benne van, hogy Ronaldo helyét Asensio veszi át. Zidane nem nagyon tud rosszat húzni.

A Barca várható kezdője: ter Stegen-Vidal-Pique-Umtiti-Alba-Gomes-Busquets-Raktic-Messi-D. Suarez-L. Suarez

Ami tény, az odavágón a Barca védelmében a jobb oldal sebezhető volt, Marcelo most is jönni előre segíteni a támadásokat, és zavarba próbálják hozni Vidalt. A Barcelonának ugyanakkor két-gólos hátrányt kell ledolgozni, amit vélhetően becsületből meg is próbál a katalán együttes, de ez sokkal inkább lesz felkészülési mérkőzés egy remek csapat ellen, mintsem egy olyan visszavágó, amit túl komolyan venne a Barca. Jelenleg Valverde még az ideális kezdőjét keresi, Paulinho meg sem érkezett még, kérdéses továbbá, jön-e valaki Neymar helyére, vagy a jelenlegi keret oldja meg az előttünk álló évet. Viszont olyan srácok, mint pl. Denis Suarez most bizonyíthatnak Valverdének.

Szóval a mi tippünk, hogy mindkét csapat lő gólt, egyszerűen azért, mert két nagyon jó csapat találkozik, ahol világklasszisok játszanak a kreatív zónákban.

Címkék: sportfogadás, tipp,