Sportfogadás tippek: Real Madrid - Espanyol

2017-02-18
A Real Madrid a BL-ben hozta a Napoli elleni párharc első meccsét, szombaton már ismét bajnokin kell bizonyítani. Az ellenfél a barcelonai Espanyol lesz.

Real Madrid - Espanyol

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 2.00

Tippmix odds: 1.90

Kezdés:szombat, 16:15

 

A Real Madrid hétközi BL-meccsen a Napoli ellen tudott nyerni 3-1-re, így nagyon közel került a továbbjutáshoz. Most már megint a bajnokira kell koncentrálni, először is a hétvégi Espanyol elleni csatára. Ronaldóék utolsó 7 hazai bajnokijukat nyerték, de egy-egy gólra az ellenfél is jó szokott lenni.

Most az Espanyol is jó lehet, hisz Ramos meghúzódott a Napoli elleni fellépésen, így vélhetően nem fogja erőltetni a játékát Zidane. Varane párja így a visszatérő Pepe lehet, esetleg Nacho. Nacho ugyanis tudna belül játszani, hisz Marcelo és Carvajal is egészséges, így a széleket ők megoldják. Lényeg a lényeg, Ramos azért tud tartást adni hátul minden hibája ellenére.

Az Espanyol mellett szól, hogy a madridi játékosok lábában, fejében ott a Napoli elleni meccs, valamivel frissebb lehet a katalán gárda. Ráadásul az Espanyolnak ott a 9. helyen nem kell tartani a kieséstől, lehet egy jót focizni, és bízni abban, hogy akár meg is lehet nyerni a meccset.  A barcelonai együttes utolsó 6 bajnoki meccsét tekintve csak az Atletico otthonában nem talált be. Szóval az Espanyol ha nem is nyerni jár idegenbe, azért gólokat szokott lőni.

Ennek a mai meccsnek lehet egy olyan forgatókönyve, hogy a Real jó formáját hozza, lövik a gólokat Ronaldóék, és a 3-4 lőtt dugó mellett megint elfér az az egy, amit a vendég csapat szerez. Vagy lehet egy olyan forgatókönyv, hogy az Espanyol még az elején betalál,  esetlen sokáig 0-0, márpedig akkor kontrákkal a katalán együttes bármikor meg tudja majd sebezni a Madridot. Nem nagyon látunk olyan Real-meccset, ahol Navas ne kapna gólt, néha potya-szagút is, vagy ne védene 2-3 olyan lövést, amiből az ellenfél akár gólt is szerezhetett volna.

Címkék: sportfogadás, tipp,