Sportfogadás tippek: Real Madrid - Espanyol

2016-01-31
A Real Madrid múlt héten csak 1-1-es döntetlent játszott a Betis ellen, hazai pályán kötelező javítani. Az ellenfél vasárnap este a foghíjas Espanyol csapata lesz.

Real Madrid - Espanyol

Tipp: Real Madrid góljai 2.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap, 20:30

Nincs túl nagy formában az Espanyol, csak a 14. a tabellán, és hét tétmérkőzés óta nyeretlen. Mondjuk ez a hetes széria azért sántít picit, hisz három Barca elleni találkozó is van benne, sőt még egy Sevilla elleni idegenbeli fellépés is. Szóval nehéz meccsek, ám ott volt az Eibar elleni 2-1-es zakó, és a legfájóbb a hazai Getafe elleni 3-1-es vereség.

Rossz hír a barcelonai együttes szurkolói számára, hogy ma sem számíthat könnyű meccsre csapatuk, a Real a Betis elleni döntetlen után vélhetően nem csak nyerni akar, de a győzelem mellé gálát is szeretne rendezni.

Gálca mester csapatában Gerard Moreno és Caicedo nem játszhat, ők elöl hiányozhatnak, ám hátul is lesznek hiányzók. A védelemben Arbilla és Victor Alvarez sem léphet pályára, utóbbi igazi alapembernek számít. Nem jó előjelek, mint ahogy az sem, ahogy az Espanyol idegenben játszani szokott. Egy szóval is röviden lehet jellemezni: KATASZTRÓFA!

Az Espanyol idegenben utolsó 9 tétmeccse közül 8-at elveszített, csak egy Copa del Rey találkozón sikerült összekovácsolni egy döntetlent. Csak bajnokikat nézve az utolsó 7 találkozót elveszítette az Espanyol. Ugye, hogy katasztrófa?!

A Real Madrid ellen pedig az utóbbi pár különösképp rosszul sikerült, az utolsó 4 találkozó alkalmával a katalánok nem úszták meg három bekapott gól alatt. Ami pedig különösen fájó lehetett, az az őszi 6-0-ás Real-siker. Nem volt egy könnyen felejthető meccs, főleg nem Ronaldo számára, aki 5 gólt lőtt azon a találkozón! Külön érdekesség, hogy azon a meccsen az Espanyolt és a Madridot is másik mester irányította... Tehát ha úgy nézzük, saját szintjén a Real sem fut jó szezont, de az Espanyol ellen szokott menni a játék, és fog most is! Egyedül Bale fog hiányozni, de akár James, akár Lucas, akár Jesé pótolja, nem lesz baj! Az őszi meccsükön 20 percre volt szükség, hogy hármat verjen a Real, most egy egész meccset adunk Ronaldóéknak, hogy a tipphez szükséges gólokat összehozzák!

Címkék: sportfogadás, tipp,