Sportfogadás tippek: Real Madrid - Eibar

2016-09-30
Szeptember utolsó napján már előre tekintünk, és egy vasárnapi LaLiga meccsről hozunk tippet! Nézzük, mi várható a Real Madrid - Eibar összecsapáson.

Real Madrid - Eibar

Online sportfogadási tipp: 4 gól felett (AH)

Bet365 odds: 1.95

Tippmix odds: -

Kezdés: 10.02. 16:15

 

A spanyol élvonalban a 'nagyok' szórják a pontokat. Az Atletico a hat bajnokija közül csak hármat nyert meg, de a Real és a Barca is 4-et. Ha a következő forduló párosításait nézzük, a Real Madridnak papíron nem okozhat gondot az Eibar legyőzése.

Mióta az Eibar feljutott a legjobbak közé, a Real Madrid 100%-os ellene. Sőt nem elég, hogy a Blancók rendre megverik a baszkokatt, még gólt sem kaptak ettől a csapattól. Előbb-utóbb persze betalál majd az Eibar is a Real ellen, még az is lehet, hogy pont hétvégén, de az fix, hogy ezt a meccset a Madrid nyeri, méghozzá nem egy-nem is két góllal.

Bet365 - 15.000 Ft regisztrációs bónusz új játékosoknak!

Casemiro és Marcelo sérültek, így Marcelót ismét Danilo pótolhatja, esetleg Nacho. Casemiro helyett van több opció, otthon, egy 'kis' csapat ellen talán bedob még egy támadó felfogású játékost Zizou, aki lehet Isco vagy Asensio. James a BL-meccsen sokat nem tett hozzá a Madrid játékához, fura lenne, ha kezdőként jutna szóhoz. Bale és Ronaldo viszont játékra kész, remélhetőleg egyre jobb formába kerülnek, és akkor mi is jól szórakozunk majd, ha nekik megy a játék.

Az Eibar jelenleg a 8. helyen áll, e forduló után pár helyet azért visszább csúszik majd. Meglepő, és egyben elismerésre méltó, hogy eddig hat meccsen csak hat gólt kapott a baszk csapat. Ki tudja, ha Ronaldóéknak kijön a lépés, lehet most egy meccsen annyit kap az Eibar, mint eddig hat bajnokin összesen. Azért három iksz után vélhetően Ronaldóék is oda akarnak már pirítani.

A Bernabeuban tavaly 4-0-ra nyert a Madrid, ezt a négy gólt valószínűleg most is megrúgják Ronaldóék.

Címkék: sportfogadás, tipp,