Sportfogadás tippek: Real Madrid - Deportivo La Coruna

2012-09-30
Tegnap este a Barcelona két gólos hátrányból fordított a Sevilla ellen, és nyert 3-2-re. A Blancók sem lazíthatnak, mert a hátrányuk jelenleg 11 pont a katalánokal szemben. Pár éve még rangadó lett volna a Real-Depor, ma viszont nem több egy kötelező házi feladatnál a hazaiak szempontjából.

Real Madrid - Deportivo

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:45

Amikor legutóbb a Bernabeuban találkozott a két csapat, a Real Madrid 6-1 arányban nyerni tudott. Nem volt túl acélos a Depor abban a szezonban, nem csoda, hogy kiesés lett a vége. Egy idény elteltével újra az élvonalban szerepelnek, de ezekben a hetekben sincsenek kirobbanó formában. Három remi után legutóbb a Sevilla már 2-0-ra elverte őket, most a 12. helyről várják a Real elleni ütközetet.

A Depor helyezése nem is meglepő, viszont a Real kilencedik pozíciója az. 2-1-2-es mérlegük van a madridikanak, nagyon rég kezdtek már szezont ilyen gyengén. Sőt ha megnézzük, a Madridnak nem volt még olyan meccse, ahol legalább négy gól esett. Nem tartalékolhat a 'fehér balett', pedig igencsak nehéz meccsek várnak rájuk. Nem is a mai Depor elleni kilencven perc, hanem a jövő heti Ajax elleni BL, és a közelgő el Clásico az, ahol nem szabad veszíteniük.

Bár elnézve az Aax játékát, ott a Real félgőzzel is nyerni fog. Tegnap Mourinho a helyszínen tekintette meg az Ajax-Twente meccset, és valószínűleg már rég megbánta. Talán az utóbbi évek leggyengébb színvonalú holland találkozóját fogta ki, ahol az idő 80-90%-a azzal telt, ahogy az Ajax hátvédjei a félpályánán jobbról-balra, majd balról-jobbra tologatják a labdát. Ezt az Ajaxot félgőzzel elintézi a Madrid, talán még a mai Depor elleni kilencven perc is izzasztóbb lesz!

Tény, hogy a Real nincs a legjobb formában, de előbb-utóbb elmennek a viharfelhők, és újra a helyes úton járnak. Vannak még hírmorzsák a sajtóban CR és a PSG kapcsán, Ramos és Mou kapcsán, de ezek csak pletykák. A Real kőkeményen odateszi magát, rájuk is férne egy önbizalomnövelő 3-4 gólos siker ma este. Nem lesz tartalékolás, ez a találkozó, és ez a három pont is ugyanolyan fontos, mint a jövő heti el Clásico. Amíg nincs meg a megnyugtató előny, addig a Real a legjobbjaival lesz a pályán. Benne van a pakliban, hogy ezen a meccsen másznak ki a hullámvölgyből úgy igazán, mert ugyan legutóbb is nyertek 2-0-ra, de a játékon még volt csiszolnivaló. Ugyanakkor az is igaz, hogy a Real szokatlanul sok helyzetet puskázott el idáig, ami nem nagyon volt jellemző rájuk!

A mi tippünk az, hogy a Depor nagy arányú vereséget szenved, még az sem elképzelhetetlen, hogy megismétlik a 6-1-et a Blancók.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,