Sportfogadás tippek: Real Madrid - Celta Vigo

2014-01-06
A 18. fordulóban az Atletico Madrid és a Barca is nyerni tudott, ma pedig a Real Madridon a sor. A Celta Vigo nem egy stabil együttes, vélhetően potyogni fognak a gólok a Bernabeuban is!

Real Madrid - Celta Vigo

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Real Madrid hazai pályán 8 meccsből hetet megnyert, csak az Atleti tréfálta meg Ronaldóékat. Azon a hét győztes meccsen lőttek a Blancók 27 gólt, azaz meccsenként 3.86-ot. Ha maradunk a mateknál, és figyelembe vesszük, hogy a Celta védelme kicsit rosszabb, mint a ligaátlag, akkor ott tartunk, hogy a Real ma minimum 4 gólt fog lőni.

Vélhetően így is lesz, ez a Celta nem képes CR7-éket féken tartani. A Vigo jelenleg a 17. helyen áll, de vélhetően ott is marad.

A Madridban ma már pályára léphet Bale is, ha Ancelotti úgy akarja. Persze di Maria és Isco ennek aligha örül. Varane és Khedira van még azon a bizonyos sérültlistán, Xabi Alonso helyzete pedig továbbra is kérdéses. Egyelőre ő még a Madrid focistája, de nem lehet tudni, hogy meddig.

Nézzük a két együttes várható kezdőcsapatait:

Real: D. Lopez-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Xabi Alonso-Modric-di Maria(Bale)-Isco-Ronaldo-Benzema

Celta: Yoel-H. Mallo-Costas-Cabral-Aurtenetxe-Alex Lopez-B. Oubina-Rafinha-A. Fernandez-Nolito-Charles

A Madridnak feküdni fog ez a meccs, látható, hogy a Vigó is erősen támadó felfogású csapat. Ismerve a Real Madrid védelmét, Ronaldóéknak elöl 3-4 gólt minimum össze kell hozni, hogy a pontok zsebben legyenek. Egész egyszerűen jobb csapat a Real, és ezt ma is bizonyítani fogják. Győzelmi kényszerben van a Fehér balett, nem lehet tovább engedni a 'ticót és a Barcát!

Tippünk 5-1.

Címkék: sportfogadás, tipp,