Sportfogadás tippek: Real Madrid - Celta Vigo

2013-01-09
A Real Madrid a spanyol Király Kupában még decemberben 2-1-re kikapott a Celta Vigo együttesétől. Tudjuk, hogy a Real háza táján áll a bál, de az nem lehet kérdés, hogy ezt a mérkőzést meg fogják nyerni!

 

Real Madrid - Celta Vigo

Tipp: Real Madrid jut tovább (Real góljai 2.5 felett)

Odds: 1.22 (1.53)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

Ahogy említettük, decemberben a Vigo hazai pályán 2-1-re lenyomta a madridiakat, ezzel megmaradt az esély a továbbjutásra! Az azonban csak matematikai, kész csoda, hogy a bukik a Real továbbjutására 1.22-es oddsot fizetnek.

Hétvégén gyakorlatilag az egész meccset emberhátrányban játszották le, és nyertek 4-3-ra a Sociedad ellen. Itt azért jobban oda kell majd figyelni, ami a védekezést illeti! Három gólt itt nem fog beszedni a Real! Egyrészt a kapuba visszatér Iker Casillas, a védelemben pedig ott lesz Ramos. Rajta kívül Varane, Albiol és Arbeloa lehet majd ott a kezdőben. Szűrni valószínűleg Khedira és Alonso fog, míg a támadó zónában Ronaldo, di Maria és Callejon játszik Higuian mögött. Azért ne vegyük biztosra, hogy Özil nem lesz ott a kezdőben, elvégre a kupa talán fontosabb most a Madridnak, mint a bajnokik... Az biztos, hogy Ronaldo játszik, ő ugyanis az Osasuna ellen eltiltását tölti, és az is biztos, hogy Callejon is lehetőséget kap. Őt Casillasra kellett lecserélni a 6. percben a hétvégén Adan butasága miatt...

A Madridnál azért nincs minden rendben, de Ronaldo most megmutathatja, hogy nála is jó helyen lett volna az Aranylabda.

A Vigo legutóbb, amikor a Bernabeuban járt, 2-0-ra kapott ki! Ez most is megfelelő eredmény lenne a Real számára, de a bendégek azon lesznek, hogy valamilyen módon tovább lépjenek. Egyébként nincs könnyű helyzetben a Celta, mert nem könnyű most taktikát választani a Királyiak ellen. Azt tudják a vendégek, hogy a hazai védelem nem a legerősebb, és azt is tudják, hogy itt a továbbjutáshoz gólt kell lőniük idegenben. Viszont könnyen lehet, hogy a védekezésre összpontosítanak, és megpróbálják minél tovább tartani az előnyt.

A Vigo hasonlóan a Realhoz 4-2-3-1-et játszik alapesetben. Aspas mögött Park, Bermejo és Khron-Dehli. Gyors kreatív hármas, persze nem a Real Madrid szintjén! Ami jobban aggaszthatja a hazaiakat, az nem más, mint a Celta Vigo védelme. A vendégek ugyanis az utolsó öt tétmeccsükön mindig egy gólt kaptak, se többet-se kevesebbet.

Minden sorozat arra van, hogy megszakadjon. A Realnak azért vagy három-négy gólt illene összehozni, hogy beleférjen az is, ha bekapnak vagy kettőt.

Azt a Real Madrid focistái, vezetői is tudják, hogy a bajnokság úszott! Marad a Copa del Rey és a Bajnokok Ligája! 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,