Sportfogadás tippek: Real Madrid - Borussia Dortmund

2014-04-02
Tegnap mindkét negyeddöntő 1-1-es döntetlennel végződött. Ma a PSG-Chelsea találkozóban szintén benne van az X-faktor, ám a Real kegyetlenül ki fogja végezni a BVB-t! Katt után kitérünk a miértekre is.

Real Madrid - Borussia Dortmund

Tipp: Real Madrid góljai 1.5 felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Az előző BL-idényben a két együttes az elődöntőben találkozott, és 4-3-as összesítéssel a Borussia ment tovább. Az odavágón Lewandowski 4 góljának köszönhetően 4-1-re nyert a Dortmund. Hiába nyert a visszavágón 2-0-ra a Madrid, nem volt elég a döntőhöz. Igen ám, de az a Real egy másik csapat volt, mint ahogy a BVB-is.

Azóta a Madridtól távozott Mourinho. Érkezett Ancelotti és vele együtt a nyugalom. Bale-di Maria-Ronaldo játszik Benzemna mögött, szűrőben Xabi Alonso és Modric. Kőbe van vésve. A védelem közepén Pepe és Ramos, széleken Marcelo és Carvajal. Alapesetben, mert ugye ma este Marcelo combizomhúzódás miatt nem játszik. Coentrao játszik Ronaldo mögött, de ezt a cserét kivéve mindenki játszik, aki számít. Arbeloa és Jesé sérült, meg ugye Khedira sem bevethető. a kapuban pedig Casillas, aki a BL-ben első számú kapus.

A BVB-nél Klopp mesternek egész idényben van gondja bőven. Sérült a fél csapat most is, Schmnelzer, Gündogan, Kuba, Subotic és Bender is sérült. Pótolni még csak-csak lehet őket, ám aki játszanak, azok nem tudnak pihenni. Klopp nem igazán tudja rotálni a csapatot. Fáradtak a BVB focistái. Ha ez még nem lenne elég, akkor itt van Lewandowski eltiltása is. Gyakorlatilag az egyetlen csatára a BVB-nek, hisz Schieberben nem bízik Klopp. Reus játszik Lewa posztján, de hát tudjuk jól, hogy Reus nem csatár. Lewára felívelik a labdákat, ő pedig képes megtartani. Reus, Aubameyang és Mkhitaryan triója sem rossz,  de nehéz elképzelni, hogy a kontrákon kívül lenne más esélye a BVB-nek. Persze az is jó kérdés, hogy ha az irányító játszik csatárt, aki ki irányít. Aubameyang nem az igazi, őt inkább kiugratni szokás, mintsem hogy ő ugrasson ki valakit. Mkhitaryan pedig egyedül kevésnek tűnik.

Az igazi baj viszont a BVB védelmében van. Grosskreutz játszik Resu helyén, így a védelem egyik szélén Durm, a másikon Piszczek játszik. Durm fiatal, ezen a szinten rutintalan játékos. Piszczek rutinos, ám nincs forméban. Ez gáz, hisz Piszczeknek Ronaldót, Durmnak pedig Bale-t kéne féken tartani. Nem egyszerű. Félő, hogy jó pár alkalommal bottal ütik majd CR7 és Bale nyomát a dortmundi bekkek. Záporozni fognak a hazai lövések, a Madrid legalább olyan arányban szeretne nyerni, mint tavaly a BVB. Akkor 4-1-re nyert a Dortmund, most nagyjából egy év elteltével könnyen lehet, hogy a Real fogja eldönteni a továbbjutás sorsát az első mérkőzésen.

Várható kezdőcsapatok

Real Madrid: Casillas-Carvajal-Ramos-Pepe-Coentrao-Xabi Alonso-Modric-Bale-di Maria-Ronaldo-Benzema

Dortmund: Weidenfeller-Piszczek-Sokratis-Hummels-Durm-Sahin-Kehl-Aubameyang-Mkhitaryan-Grosskreutz-Reus

Tipp: 3-1 vagy 4-1. Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,